stillgrey213
Fanka BB :)
Ktorego uzywasz?Ja mam palmersa i świetna skóra jest po nim. [emoji846][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ktorego uzywasz?Ja mam palmersa i świetna skóra jest po nim. [emoji846][emoji7]
Balsam Palmers. Do kupienia w Rossmanie.Dziewczyny, mój lekarz na ostatniej wizycie powiedział żeby zaczęła sparować brzuch, pośladki i uda żeby zapobiec rozstępom.
Czy macie jakiś sprawdzony krem, balsam na rozstępy?
PS. Dodam że to moja pierwsza ciąża a rozstępy mam od dzieciństwa mimo że jestem szczupła więc moje ciało jest bardzo podatne
I w pierwszej i drugiej ciąży poszłam w 8 tc. wg. Moich wyliczeń. Teraz też pójdę w okolicach 8-9tc. Wtedy już na 100% powinno bić serce.Dziewczyny pewnie to pytanie nie raz się przewijało ale nie mogę znaleźć zamierzam iść na pierwsze usg w 6 tyg ciąży ale boje się ze jeszcze nic nie będzie widać a nie chce się narażać na stres bo jestem bardzo podatna na niego ale z drugiej strony chciałabym mieć to już za sobą i żeby lekarz powiedział ze wszystko jest okej w takim razie w którym tyg wy zobaczylyscie coś na usg ?
Przy regularnych cyklach w 6 tygodniu powinno być już bijące serduszko.Dziewczyny pewnie to pytanie nie raz się przewijało ale nie mogę znaleźć zamierzam iść na pierwsze usg w 6 tyg ciąży ale boje się ze jeszcze nic nie będzie widać a nie chce się narażać na stres bo jestem bardzo podatna na niego ale z drugiej strony chciałabym mieć to już za sobą i żeby lekarz powiedział ze wszystko jest okej w takim razie w którym tyg wy zobaczylyscie coś na usg ?
Dziewczyny pewnie to pytanie nie raz się przewijało ale nie mogę znaleźć zamierzam iść na pierwsze usg w 6 tyg ciąży ale boje się ze jeszcze nic nie będzie widać a nie chce się narażać na stres bo jestem bardzo podatna na niego ale z drugiej strony chciałabym mieć to już za sobą i żeby lekarz powiedział ze wszystko jest okej w takim razie w którym tyg wy zobaczylyscie coś na usg ?
mam chyba regularne cykle różniące się około 5 dni raz do tygodnia mi soe wydłużył ale z tego co czytałam można uznać to za regularne ale widziałam gdzieś na forum ze dziewczyna poszła w 6tyg i lekarz absolutnie nic nie widział nawet pęcherzyka i bardzo się stresujePrzy regularnych cyklach w 6 tygodniu powinno być już bijące serduszko.
Ja miałam te oba i używałam na zmianę - oba superKtorego uzywasz?
W 7. tygodniu. Czyli 6+0 - 6+6. W 6 tc czyli 5+0 - 5+6 nie ma jeszcze serduszka, rzadko zdarza się 5+6 lub 5+5.Przy regularnych cyklach w 6 tygodniu powinno być już bijące serduszko.
No, ale to musiała jej jest owulacja przesunąć. Jak owulacja jest około 14-16 dnia, to w 6 tygodniu już musi być serduszko.mam chyba regularne cykle różniące się około 5 dni raz do tygodnia mi soe wydłużył ale z tego co czytałam można uznać to za regularne ale widziałam gdzieś na forum ze dziewczyna poszła w 6tyg i lekarz absolutnie nic nie widział nawet pęcherzyka i bardzo się stresuje
W ciąży liczy się skończone tygodnie. Przynajmniej tak liczą lekarze. 6+3 to 6 tydzieńJa miałam te oba i używałam na zmianę - oba super
W 7. tygodniu. Czyli 6+0 - 6+6. W 6 tc czyli 5+0 - 5+6 nie ma jeszcze serduszka, rzadko zdarza się 5+6 lub 5+5.