reklama
Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Ja miałam progesteron 48 i nie bolały mnie piersi, zresztą dalej nie bolą więc się nie przejmujHej dziewczyny jestem jakieś 26 dni po owulacji. Od początku bolały mnie piersi dosyć mocno. A dziś tylko lewa pierś bardzo delikatnie. Czy to jakiś zły znak? Za mało progesteronu ? Jak dowiedziałam się o ciąży to był na poziomie 27.88
stillgrey213
Alez Wam dziewczyny zazdroszcze tych wszystkich badan i opieki lekarskiej. Tydzien temu napisalam do laboratorium w moim miescie z pytaniem czy moglabym sie umowic u nich na prywatne badanie krwi. Wlasnie dostalam odpowiedz. Nie dosc, ze wymagaja skierowania od lekarza to jeszcze ceny z kosmosu. Opieka nad kobietami we wczesnej ciazy to w UK jakas kpina.
Załączniki
Spokojnie, to nic nie znaczy Ja prawie nie mam objawów, zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży, a wszystko jest ok.Hej dziewczyny jestem jakieś 26 dni po owulacji. Od początku bolały mnie piersi dosyć mocno. A dziś tylko lewa pierś bardzo delikatnie. Czy to jakiś zły znak? Za mało progesteronu ? Jak dowiedziałam się o ciąży to był na poziomie 27.88
Cukierkowa20pare
Wiem co czujesz , mieszkalam za granicą w pierwszej wczesnej ciąży która niestety poronilam. Uznaliśmy z mężem że ta opieka to zart i tylko ze względu na chęć posiadania dziecka wróciliśmy do PolskiAlez Wam dziewczyny zazdroszcze tych wszystkich badan i opieki lekarskiej. Tydzien temu napisalam do laboratorium w moim miescie z pytaniem czy moglabym sie umowic u nich na prywatne badanie krwi. Wlasnie dostalam odpowiedz. Nie dosc, ze wymagaja skierowania od lekarza to jeszcze ceny z kosmosu. Opieka nad kobietami we wczesnej ciazy to w UK jakas kpina.
12aniolek
Dzięki pewnie przesadzamJa miałam progesteron 48 i nie bolały mnie piersi, zresztą dalej nie bolą więc się nie przejmuj
Alanyaaa
Prywatnie nie możesz zrobić beta HCG?! Może napisz do innego laboratoriumAlez Wam dziewczyny zazdroszcze tych wszystkich badan i opieki lekarskiej. Tydzien temu napisalam do laboratorium w moim miescie z pytaniem czy moglabym sie umowic u nich na prywatne badanie krwi. Wlasnie dostalam odpowiedz. Nie dosc, ze wymagaja skierowania od lekarza to jeszcze ceny z kosmosu. Opieka nad kobietami we wczesnej ciazy to w UK jakas kpina.
Starsza cora ma 16 a syn 14 i tez mam nadzieje ze gdzies do szkoly sredniej sie dostanie czekam na wyniki rekrutacji jak na zbawienie11 to nie tak źle. Mój ma 15 lat właśnie idzie do szkoły średniej, a ja będę się uczyć z maleństwem wszystkiego od zera [emoji85]
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Spokojnie myślę że za tydzień będzie wszystko co potrzeba mogę Ci pozazdrościć tego tygodnia czekania. Ja mam 2 tygodnie a na ostatnim usg przy becie ponad 14000 był tylko pęcherzyk ciążowy. Tylko albo aż czytam jak dziewczyny wracają z usg, wszystko jest dobrze - ciesze się z nimi i pocieszam że u mnie też tak będzie w którym dniu masz to usg?Szkoda że na prywatną wizytę muszę jeszcze poczekać, ale może jak mówicie już za tydzień będzie serduszko i karta ciazy
reklama
stillgrey213
Moge w polskiej klinice, ale mam do najblizszej 5h, wiec nie zdecyduje sie na taka podroz dwa razy. Za tydzien mam zaplanowane prywatne usg, musi wystarczyc poki co.Prywatnie nie możesz zrobić beta HCG?! Może napisz do innego laboratorium