reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Hej dziewczyny jestem jakieś 26 dni po owulacji. Od początku bolały mnie piersi dosyć mocno. A dziś tylko lewa pierś bardzo delikatnie. Czy to jakiś zły znak? Za mało progesteronu ? Jak dowiedziałam się o ciąży to był na poziomie 27.88

reklama
Hej dziewczyny jestem jakieś 26 dni po owulacji. Od początku bolały mnie piersi dosyć mocno. A dziś tylko lewa pierś bardzo delikatnie. Czy to jakiś zły znak? Za mało progesteronu ? Jak dowiedziałam się o ciąży to był na poziomie 27.88
Ja miałam progesteron 48 i nie bolały mnie piersi, zresztą dalej nie bolą więc się nie przejmuj 😊

Alez Wam dziewczyny zazdroszcze tych wszystkich badan i opieki lekarskiej. Tydzien temu napisalam do laboratorium w moim miescie z pytaniem czy moglabym sie umowic u nich na prywatne badanie krwi. Wlasnie dostalam odpowiedz. Nie dosc, ze wymagaja skierowania od lekarza to jeszcze ceny z kosmosu. Opieka nad kobietami we wczesnej ciazy to w UK jakas kpina.

Załączniki

• 813DEE93-1A78-4127-96D0-A00AB5FE8B34.png
    813DEE93-1A78-4127-96D0-A00AB5FE8B34.png
    30,9 KB · Wyświetleń: 86
Spokojnie, to nic nie znaczy ;) Ja prawie nie mam objawów, zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży, a wszystko jest ok.

Alez Wam dziewczyny zazdroszcze tych wszystkich badan i opieki lekarskiej. Tydzien temu napisalam do laboratorium w moim miescie z pytaniem czy moglabym sie umowic u nich na prywatne badanie krwi. Wlasnie dostalam odpowiedz. Nie dosc, ze wymagaja skierowania od lekarza to jeszcze ceny z kosmosu. Opieka nad kobietami we wczesnej ciazy to w UK jakas kpina.
Wiem co czujesz , mieszkalam za granicą w pierwszej wczesnej ciąży która niestety poronilam. Uznaliśmy z mężem że ta opieka to zart i tylko ze względu na chęć posiadania dziecka wróciliśmy do Polski

Prywatnie nie możesz zrobić beta HCG?! Może napisz do innego laboratorium 🥺

Szkoda że na prywatną wizytę muszę jeszcze poczekać, ale może jak mówicie już za tydzień będzie serduszko i karta ciazy
Spokojnie myślę że za tydzień będzie wszystko co potrzeba 🙂 mogę Ci pozazdrościć tego tygodnia czekania. Ja mam 2 tygodnie a na ostatnim usg przy becie ponad 14000 był tylko pęcherzyk ciążowy. Tylko albo aż 😉 czytam jak dziewczyny wracają z usg, wszystko jest dobrze - ciesze się z nimi i pocieszam że u mnie też tak będzie 😁 w którym dniu masz to usg?

reklama
Do góry