reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Ufff! Mam rozmowę z szefem za sobą! Był wyraźnie zmartwiony, ale finalnie życzył mi "dużo zdrowia, bo to jest najważniejsze" ☺️ Okazuje się, że koleżanka która też prowadzi punkt w okolicy również jest w ciąży, więc trudne zadanie przed nimi, żeby szybko znaleźć nowych pracowników. Na L4 pójdę za miesiąc, po następnej wizycie u ginekologa. Udało mi się też załatwić sprawę w żłobku i syn będzie chodził tylko do sierpnia, więc nie musimy płacić za okres wypowiedzenia. Tak się tego bałam, a wszystko jakoś się ułożyło 😀

Ufff! Mam rozmowę z szefem za sobą! Był wyraźnie zmartwiony, ale finalnie życzył mi "dużo zdrowia, bo to jest najważniejsze" ☺️ Okazuje się, że koleżanka która też prowadzi punkt w okolicy również jest w ciąży, więc trudne zadanie przed nimi, żeby szybko znaleźć nowych pracowników. Na L4 pójdę za miesiąc, po następnej wizycie u ginekologa. Udało mi się też załatwić sprawę w żłobku i syn będzie chodził tylko do sierpnia, więc nie musimy płacić za okres wypowiedzenia. Tak się tego bałam, a wszystko jakoś się ułożyło 😀
No widzisz super więc Teraz możesz skupić się na fasolce i odpoczywać 😀

Dziewczyny u mnie pojawiło się plamienie kawa z mlekiem. Co robić? Wczoraj tez już miałam w śluzie ale dzisiaj jest więcej. 🙄

Jak ja was zaczynam rozumieć z tymi mdłościami porannymi i wymiotami. W poprzedniej ciąży tak nie miałam a tu od tygodnia jakiegoś codziennie i ledwo śniadanie wchodzi [emoji23] na szczęście jutro lekarz i ciekawe co w usg wyjdzie.

reklama
Do góry