JustLillD
Fanka BB :)
mialam dokladnie tak samo z GavisconemMi w pierwszej ciąży jedyne co pomagało to zawiesina Gaviscon. Życie mi uratował jak go odkryłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mialam dokladnie tak samo z GavisconemMi w pierwszej ciąży jedyne co pomagało to zawiesina Gaviscon. Życie mi uratował jak go odkryłam
No widzisz super więc Teraz możesz skupić się na fasolce i odpoczywaćUfff! Mam rozmowę z szefem za sobą! Był wyraźnie zmartwiony, ale finalnie życzył mi "dużo zdrowia, bo to jest najważniejsze" Okazuje się, że koleżanka która też prowadzi punkt w okolicy również jest w ciąży, więc trudne zadanie przed nimi, żeby szybko znaleźć nowych pracowników. Na L4 pójdę za miesiąc, po następnej wizycie u ginekologa. Udało mi się też załatwić sprawę w żłobku i syn będzie chodził tylko do sierpnia, więc nie musimy płacić za okres wypowiedzenia. Tak się tego bałam, a wszystko jakoś się ułożyło
Dokładnie tak Najbardziej nieprzyjemne rozmowy już za mnąNo widzisz super więc Teraz możesz skupić się na fasolce i odpoczywać
Jak masz możliwość to jedz ba IPDziewczyny u mnie pojawiło się plamienie kawa z mlekiem. Co robić? Wczoraj tez już miałam w śluzie ale dzisiaj jest więcej.
jeśli wczoraj było badanie/USG/seks to poczekać, jeśli nie, to jechałabym na IPDziewczyny u mnie pojawiło się plamienie kawa z mlekiem. Co robić? Wczoraj tez już miałam w śluzie ale dzisiaj jest więcej.
Dziewczyny u mnie pojawiło się plamienie kawa z mlekiem. Co robić? Wczoraj tez już miałam w śluzie ale dzisiaj jest więcej. [emoji849]