agabaj92
Fanka BB :)
U mnie 22.0524.05
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 22.0524.05
I mam cykle 30dnioweU mnie 22.05
Ja jestem zaszczepiona pierwszą dawką, drugiej już nie przyjęłam, bo miałam termin na wczorajDziewczyny, a która z was nie jest szczepiona na covid? Jak to będzie z rodzeniem?
Ja się nie szczepiłam i podczas ciąży nie zamierzam.Dziewczyny, a która z was nie jest szczepiona na covid? Jak to będzie z rodzeniem?
Jest różnie. Znajoma rodziła niedawno, trafiła z akcją porodowa i powiedzieli, że nie jest zaszczepiona, więc nie dostanie dziecka, tylko musi czekać na wynik. Prawie dobę nie widziała dziecka, tylko zdjęcie jej pokazali. Dopiero jak mieli pewność, że ma negatywny to dostała dziecko.Dziewczyny, a która z was nie jest szczepiona na covid? Jak to będzie z rodzeniem?
29Uff, bo już myślałam, że jestem tylko jedna. Mąż mnie straszy, że będę rodzić w domu [emoji28]
Ja tak sobie myślę, że to będzie córka bo mam pryszcze na czole, syn dodawał mi urody [emoji3]
Ile macie lat?
Ja 43 [emoji57]
Ja 30 Też mam strasznie dużo pryszczy teraz przy pierwszej ciąży tak nie miałam. Liczę na to, że może zaraz zniknąUff, bo już myślałam, że jestem tylko jedna. Mąż mnie straszy, że będę rodzić w domu
Ja tak sobie myślę, że to będzie córka bo mam pryszcze na czole, syn dodawał mi urody
Ile macie lat?
Ja 43