wesola_mamusia
Fanka BB :)
Fakt, przepraszam ![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem Cie bardzo dobrze, ale tym razem wszystko będzie super. Musi być! Ja pierwszy test pozytywny miałam 3tc 3d i bardzo blady. Testowałam wcześniej, ale negatywnie. Dzisiaj jestem w 4tc 0 dni i kreska mocniejsza, ale jeszcze wczoraj była dużo słabsza. Oszaleć idzieJa też straciłam ciążę w 8tc i zostaje ten strach. Potem urodziłam syna. Teraz dopiero 3tc 2 dni przed @ i słaba kreska na teście, boję się, czy się utrzyma, nie chcę iść znowu na czyszczenie. Straszne wspomnienia.
Wczoraj powinnam dostać, ale nie ma juhuuTeoretycznie dzisiaj powinnam dostać. Beta dwa dni temu 39, dzisiaj powtórzyłam, ale wyniki po południu. A Ty?
Dziewczyny, nie piszemy o ciężkich wspomnieniach, ale nie udawajmy, że ich nie byłoByła umowa, że nie piszemy o nieudanych ciążach tylko cieszymy się obecną![]()
Jakbyś miała gorszy dzień, pisz do mnie na priv. Myślmy pozytywnie i nie stresujmy innych dziewczyn, ale czasem wygadać się trzeba. Sama tego też czasem potrzebujęFakt, przepraszam![]()
Ja też czekam na drugą betę, u mnie dwa dni temu była 41.1Teoretycznie dzisiaj powinnam dostać. Beta dwa dni temu 39, dzisiaj powtórzyłam, ale wyniki po południu. A Ty?
Jeszcze progesteron zrobiłam nie wiem czemuJa też czekam na drugą betę, u mnie dwa dni temu była 41.1To idziemy łeb w łeb. Trzymam kciuki za nas obie!
Ja przedwczoraj zrobiłam progesteron.Jeszcze progesteron zrobiłam nie wiem czemuWizytę u mojej doktor mam dopiero na 9+4, bo nie dało rady wcześniej, dlatego najpierw chcę iść do innego gina, żeby zobaczył czy wszystko ok. A Ty masz już termin wizyty?
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo ja dziś 4+6Witam nowe przyszłe Mamusie [emoji7][emoji173] Ale nas dużo już [emoji3059] Wczoraj jak szłam spać, to taka cisza była[emoji28]
W poprzedniej ciąży to dość pozno pojawiły się u mnie pierwsze objawy. Najbardziej to piersi czułam, bardzo wrażliwe były[emoji4] Był zakaz ich dotykania [emoji38] nudności miałam chyba od ok. 8 tygodnia, ale takie bez wymiotow. Dzisiaj mam 4+3 i na razie cisza. Nie przejmuje się, bo sobie tłumaczę, że każda ciąża jest inna i jest jeszcze naprawdę wcześnie[emoji4] Na chwilę obecną to tylko coś czasem w podbrzuszu czuję i czekam na rozwój sytuacji [emoji1] Wszystko raczej po staremu, dobrze sie czuję, zaczelam w sumie na basen chodzić i porzucilam intensywne treningi oczywiścieJutro mam wizytę u gina, mam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. [emoji4]
24.05A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo ja dziś 4+6