reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Ja też straciłam ciążę w 8tc i zostaje ten strach. Potem urodziłam syna. Teraz dopiero 3tc 2 dni przed @ i słaba kreska na teście, boję się, czy się utrzyma, nie chcę iść znowu na czyszczenie. Straszne wspomnienia.
Rozumiem Cie bardzo dobrze, ale tym razem wszystko będzie super. Musi być! Ja pierwszy test pozytywny miałam 3tc 3d i bardzo blady. Testowałam wcześniej, ale negatywnie. Dzisiaj jestem w 4tc 0 dni i kreska mocniejsza, ale jeszcze wczoraj była dużo słabsza. Oszaleć idzie ;)

Witam nowe przyszłe Mamusie 😍❤ Ale nas dużo już 🥰 Wczoraj jak szłam spać, to taka cisza była😅
W poprzedniej ciąży to dość pozno pojawiły się u mnie pierwsze objawy. Najbardziej to piersi czułam, bardzo wrażliwe były😊 Był zakaz ich dotykania 😆 nudności miałam chyba od ok. 8 tygodnia, ale takie bez wymiotow. Dzisiaj mam 4+3 i na razie cisza. Nie przejmuje się, bo sobie tłumaczę, że każda ciąża jest inna i jest jeszcze naprawdę wcześnie😊 Na chwilę obecną to tylko coś czasem w podbrzuszu czuję i czekam na rozwój sytuacji 😄 Wszystko raczej po staremu, dobrze sie czuję, zaczelam w sumie na basen chodzić i porzucilam intensywne treningi oczywiście:) Jutro mam wizytę u gina, mam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. 😊

Ja też czekam na drugą betę, u mnie dwa dni temu była 41.1 :) To idziemy łeb w łeb. Trzymam kciuki za nas obie!
Jeszcze progesteron zrobiłam nie wiem czemu 😁 Wizytę u mojej doktor mam dopiero na 9+4, bo nie dało rady wcześniej, dlatego najpierw chcę iść do innego gina, żeby zobaczył czy wszystko ok. A Ty masz już termin wizyty?

Jeszcze progesteron zrobiłam nie wiem czemu 😁 Wizytę u mojej doktor mam dopiero na 9+4, bo nie dało rady wcześniej, dlatego najpierw chcę iść do innego gina, żeby zobaczył czy wszystko ok. A Ty masz już termin wizyty?
Ja przedwczoraj zrobiłam progesteron. :)

Jeszcze nie umawiałam wizyty, bo mój ginekolog mnie przyjmie nawet, jeśli ja się nie zapiszę :) Także na razie się tym nie przejmuję :) 9+4 to rzeczywiście dość późno.

Witam nowe przyszłe Mamusie [emoji7][emoji173] Ale nas dużo już [emoji3059] Wczoraj jak szłam spać, to taka cisza była[emoji28]
W poprzedniej ciąży to dość pozno pojawiły się u mnie pierwsze objawy. Najbardziej to piersi czułam, bardzo wrażliwe były[emoji4] Był zakaz ich dotykania [emoji38] nudności miałam chyba od ok. 8 tygodnia, ale takie bez wymiotow. Dzisiaj mam 4+3 i na razie cisza. Nie przejmuje się, bo sobie tłumaczę, że każda ciąża jest inna i jest jeszcze naprawdę wcześnie[emoji4] Na chwilę obecną to tylko coś czasem w podbrzuszu czuję i czekam na rozwój sytuacji [emoji1] Wszystko raczej po staremu, dobrze sie czuję, zaczelam w sumie na basen chodzić i porzucilam intensywne treningi oczywiście:) Jutro mam wizytę u gina, mam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. [emoji4]
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo ja dziś 4+6

reklama
Do góry