wesola_mamusia
Fanka BB :)
Fakt, przepraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem Cie bardzo dobrze, ale tym razem wszystko będzie super. Musi być! Ja pierwszy test pozytywny miałam 3tc 3d i bardzo blady. Testowałam wcześniej, ale negatywnie. Dzisiaj jestem w 4tc 0 dni i kreska mocniejsza, ale jeszcze wczoraj była dużo słabsza. Oszaleć idzieJa też straciłam ciążę w 8tc i zostaje ten strach. Potem urodziłam syna. Teraz dopiero 3tc 2 dni przed @ i słaba kreska na teście, boję się, czy się utrzyma, nie chcę iść znowu na czyszczenie. Straszne wspomnienia.
Wczoraj powinnam dostać, ale nie ma juhuu Betę robię w poniedziałek. Daj znać, jaki wynik. Trzymam kciuki!Teoretycznie dzisiaj powinnam dostać. Beta dwa dni temu 39, dzisiaj powtórzyłam, ale wyniki po południu. A Ty?
Dziewczyny, nie piszemy o ciężkich wspomnieniach, ale nie udawajmy, że ich nie byłoByła umowa, że nie piszemy o nieudanych ciążach tylko cieszymy się obecną
Jakbyś miała gorszy dzień, pisz do mnie na priv. Myślmy pozytywnie i nie stresujmy innych dziewczyn, ale czasem wygadać się trzeba. Sama tego też czasem potrzebujęFakt, przepraszam
Ja też czekam na drugą betę, u mnie dwa dni temu była 41.1 To idziemy łeb w łeb. Trzymam kciuki za nas obie!Teoretycznie dzisiaj powinnam dostać. Beta dwa dni temu 39, dzisiaj powtórzyłam, ale wyniki po południu. A Ty?
Jeszcze progesteron zrobiłam nie wiem czemu Wizytę u mojej doktor mam dopiero na 9+4, bo nie dało rady wcześniej, dlatego najpierw chcę iść do innego gina, żeby zobaczył czy wszystko ok. A Ty masz już termin wizyty?Ja też czekam na drugą betę, u mnie dwa dni temu była 41.1 To idziemy łeb w łeb. Trzymam kciuki za nas obie!
Ja przedwczoraj zrobiłam progesteron.Jeszcze progesteron zrobiłam nie wiem czemu Wizytę u mojej doktor mam dopiero na 9+4, bo nie dało rady wcześniej, dlatego najpierw chcę iść do innego gina, żeby zobaczył czy wszystko ok. A Ty masz już termin wizyty?
A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo ja dziś 4+6Witam nowe przyszłe Mamusie [emoji7][emoji173] Ale nas dużo już [emoji3059] Wczoraj jak szłam spać, to taka cisza była[emoji28]
W poprzedniej ciąży to dość pozno pojawiły się u mnie pierwsze objawy. Najbardziej to piersi czułam, bardzo wrażliwe były[emoji4] Był zakaz ich dotykania [emoji38] nudności miałam chyba od ok. 8 tygodnia, ale takie bez wymiotow. Dzisiaj mam 4+3 i na razie cisza. Nie przejmuje się, bo sobie tłumaczę, że każda ciąża jest inna i jest jeszcze naprawdę wcześnie[emoji4] Na chwilę obecną to tylko coś czasem w podbrzuszu czuję i czekam na rozwój sytuacji [emoji1] Wszystko raczej po staremu, dobrze sie czuję, zaczelam w sumie na basen chodzić i porzucilam intensywne treningi oczywiście Jutro mam wizytę u gina, mam nadzieję że zobaczę pęcherzyk. [emoji4]
24.05A kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Bo ja dziś 4+6