reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Dołączam i ja, trochę nieśmiało ale jednak 🙂. Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Wczoraj test, w pierwszy dzień planowanego okresu. Jest radość ale i strach przed nieznanym.... Mam nadzieję, że wspólnie osłodzimy sobie tę drogę 😉

Cześć! Moje gratulacje! Pierwszy dzidziuś? :)

Dokladnie, trochę takie oszukane sery i daleko im do oryginalnych pleśni czy camembertow, więc może tu oko na nie przymkne😊😊 Jeszcze lekarza zapytam co o tym myśli😊

A jeżeli chodzi o czwartkowa wizytę, to będę miała wtedy 44 DC i 6+2 wg dwóch apek:) Mnie trochę intryguje kwestia mojej bety, bo w sobotę jak miałam 39DC i 5+4 to wyszła prawie 15 tyś i coś tak czuje, że ciąża może być ciut starsza😄 Zobaczymy co wyjdzie w czwartek ❤

O której godzinie macie wizyty? Ja już o 8.30 bede wiedziała 😄 To będzie naprawdę emocjonujący dzień😍
ja zawsze wizyty sobie brałam na 7:30 🤣 szlam jeszcze taka wiecie, dopiero co po przebudzeniu, to nawet nie miałam czasu rozmyślać czy się stresować :D
Myślę, że już będzie widać serduszko ❤️

Ja już po becie, udało się pojechać, chociaż młody spał do 8 i już się bałam, że nie wstanie :D
Teraz czekamy na wyniki :)

reklama
Ooooo widzisz, a to ciekawe. I sam producent się wypowiedział. W sumie te pleśniowe Turka to takie oszukane trochę :D takie delikatne. Ale uwielbiam je :)

Ooooo no zdecydowanie jest ciemniejsza, super!!! W tą środę? Kurcze tak wcześnie? Nie wiem czy w ogóle coś będzie widać tak wcześnie... 🤔 Ale w sumie Twoja lekarz lepiej wie, na pewno nie bez powodu chce, byś przyszła. :)

Ale nas dużo na czwartek, super!! 🥰🥰🥰🥰 Mam nadzieję, że wstawcie swoje USG, Dziewczyny? I napiszecie, jaki to dokładnie tydzień plus dzień. :) Ale ekstra, że się tak ułożyły wizyty nam!
U mnie to chyba będzie 41 DC, jak dobrze liczę, więc tak na granicy... 🤔🤔 Nie nastawiam się, ale to by była miła niespodzianka 😊😊 u mnie to 5+5
@julianap a u Ciebie który to będzie tydzień plus miesiąc? I u Ciebie @Otylia. ? :)
@blanny tak wcześnie ponieważ jestem niedługo po stracie oraz zaśniadzie……..
Do tego mówiłam jej ze jestem przeziębiona..
pewnie chce zobaczyć jak wyglada w środku sytuacja czy będzie już coś widzieć czy tez nie. Bo trochę ryzykowaliśmy tymi staraniami tak szybko.. sama się boje jak cholera ❤️Ale chce myśleć pozytywnie

Dokladnie, trochę takie oszukane sery i daleko im do oryginalnych pleśni czy camembertow, więc może tu oko na nie przymkne😊😊 Jeszcze lekarza zapytam co o tym myśli😊

A jeżeli chodzi o czwartkowa wizytę, to będę miała wtedy 44 DC i 6+2 wg dwóch apek:) Mnie trochę intryguje kwestia mojej bety, bo w sobotę jak miałam 39DC i 5+4 to wyszła prawie 15 tyś i coś tak czuje, że ciąża może być ciut starsza😄 Zobaczymy co wyjdzie w czwartek ❤

O której godzinie macie wizyty? Ja już o 8.30 bede wiedziała 😄 To będzie naprawdę emocjonujący dzień😍
10.20 🤩

Cześć wszystkim, chciałabym dołączyć. O ciąży dowiedziałam się w sumie przypadkiem, bo dopadło mnie zapalenie ucha i lekarka przed wzięciem antybiotyku kazała zrobić test, a tam pojawiła się blada kreska:) dopiero zaczęliśmy starania więc nawet się nie nastawiałam, a tu niespodzianka. Teraz juz wyraźna i ciemna kreska. Kalkulatory w internecie pokazują termin na 8 marca. Do mojego ginekologa mam termin dopiero na kobiec lipca, więc dopiero wtedy się dowiem co i jak.
Witamy w naszym gronie 🤩 teraz na spokojnie na betę z krwi i zobaczyć jak ładnie przyrasta.

Cześć dziewczyny! Dużo was na czwartek 😁😁😁 ja dopiero 12stego idę na 18. Wychodzi ze będzie to 6+1. Zobaczymy. Cycki mam ogromne! Wczoraj moj podziwiał co stworzył ale kara niestety jest bo dotykać nie może bo bolą 🤣
Wczoraj dzien spędziliśmy w Kościerzynie, byliśmy w muzeum kolejnictwa i muzeum oldskukowych amerykańskich aut. Także niedziela pozytywna 😁😁😁

To ja mam chyba najpóźniej bo 16:15 :)
Cześć wszystkim, chciałabym dołączyć. O ciąży dowiedziałam się w sumie przypadkiem, bo dopadło mnie zapalenie ucha i lekarka przed wzięciem antybiotyku kazała zrobić test, a tam pojawiła się blada kreska:) dopiero zaczęliśmy starania więc nawet się nie nastawiałam, a tu niespodzianka. Teraz juz wyraźna i ciemna kreska. Kalkulatory w internecie pokazują termin na 8 marca. Do mojego ginekologa mam termin dopiero na kobiec lipca, więc dopiero wtedy się dowiem co i jak.
Ale niespodzianka :) To gratulacje
pewnie chce zobaczyć jak wyglada w środku sytuacja czy będzie już coś widzieć czy tez nie. Bo trochę ryzykowaliśmy tymi staraniami tak szybko.. sama się boje jak cholera ❤️Ale chce myśleć pozytywnie
Rozumiem... To rzeczywiście, koniecznie idź. Wszystko na pewno będzie dobrze!!
Ja idę za tydzień w czwartek i to będzie 7+5. Pierwsza wizyta i mam nadzieję serduszko zobaczyć.
Na pewno już będzie serduszko :)

reklama
Nie musieliście odczekać roku po zaśniadzie? Przykro mi z powodu twoich strat :(

Do góry