Otylia.
Fanka BB :)
Idziesz w czwartek na wizytę?Ale w czwartek przed wizytą zrobię z ciekawości, żeby wiedzieć, co przy tej becie było widać.
Ja też.
Myśle że to już najwyższy czas na serce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idziesz w czwartek na wizytę?Ale w czwartek przed wizytą zrobię z ciekawości, żeby wiedzieć, co przy tej becie było widać.
Ja też wizytuje w czwartek @Alexz89Idziesz w czwartek na wizytę?
Ja też.
W tak wczesnej ciąży lepiej nie słuchać serduszka Obserwuje się jak pulsuje na ekranie, ale Doppler na tak wczesnym etapie może podgrzewać tkanki i przyczyniać się do poronień. Opinie w tej kwestii są podzielone, ale myślę, że warto zaczekać dla pewności.Ło ....to widzę, że na czwartek nas sporo. Oby były już te serduszka liczę, że przy 6+0 (6+3) będzie już słychać co nieco Czytałam, że już od 37 dc dało się usłyszeć serce, a najpewniej od 40 dnia. U mnie będzie 44 więc liczę na to!
W sumie tak... choć i tak chodzi o to by to serduszko już biłoW tak wczesnej ciąży lepiej nie słuchać serduszka Obserwuje się jak pulsuje na ekranie, ale Doppler na tak wczesnym etapie może podgrzewać tkanki i przyczyniać się do poronień. Opinie w tej kwestii są podzielone, ale myślę, że warto zaczekać dla pewności.
Ooooo widzisz, a to ciekawe. I sam producent się wypowiedział. W sumie te pleśniowe Turka to takie oszukane trochę takie delikatne. Ale uwielbiam jeSzukałam wczoraj więcej info w sieci na temat tego mleka pasteryzowanego i zdania były podzielone na ten temat, więc też w oparciu o takie niejednoznaczne dane, to wolalabym sobie odpuścić jedzenie tych serów Ale tak sobie później pomyślałam, że też kurczę, te najpopularniejsze sery dużych producentów, to muszą być jakoś badane, oni nie mogą wypuścić na rynek produktów, które nie zostały sprawdzone (chyba?) I znalazłam coś takiego: "Na przykład najpopularniejsze na naszym rynku serki brie i camembert marki Turek możesz jeść w ciąży bez obaw, bo są w stu procentach bezpieczne. Potwierdza to przedstawiciel mleczarni TUREK Agnieszka Kukuła-Wasilewska: – Nasze sery pleśniowe produkowane są wyłącznie z mleka poddanego pasteryzacji, a co więcej, każdą ich partię po wyprodukowaniu kontrolujemy na obecność Listeria monocytogenes. W produkcie, który opuszcza nasz zakład, nie ma wspomnianych bakterii. Zapewniam, że sery Turek mogą bezpiecznie jeść kobiety w ciąży."
Może jednak?
@blanny Zobaczysz już serduszko, mówię Ci Daj znać! Ja właśnie się testowałam, rycze jak bóbr ! Jest ciemniej
Ooooo no zdecydowanie jest ciemniejsza, super!!! W tą środę? Kurcze tak wcześnie? Nie wiem czy w ogóle coś będzie widać tak wcześnie... Ale w sumie Twoja lekarz lepiej wie, na pewno nie bez powodu chce, byś przyszła.
Pisałam do swojej Pani Doktor !
mam przyjść w środę ! Już się boje..
Idziesz w czwartek na wizytę?
Ja też.
Ja też wizytuje w czwartek @Alexz89
też To będzie dobry dzień!
Ale nas dużo na czwartek, super!! Mam nadzieję, że wstawcie swoje USG, Dziewczyny? I napiszecie, jaki to dokładnie tydzień plus dzień. Ale ekstra, że się tak ułożyły wizyty nam!Ło ....to widzę, że na czwartek nas sporo. Oby były już te serduszka liczę, że przy 6+0 (6+3) będzie już słychać co nieco Czytałam, że już od 37 dc dało się usłyszeć serce, a najpewniej od 40 dnia. U mnie będzie 44 więc liczę na to!
Dokladnie, trochę takie oszukane sery i daleko im do oryginalnych pleśni czy camembertow, więc może tu oko na nie przymkne Jeszcze lekarza zapytam co o tym myśliOoooo widzisz, a to ciekawe. I sam producent się wypowiedział. W sumie te pleśniowe Turka to takie oszukane trochę takie delikatne. Ale uwielbiam je
Ooooo no zdecydowanie jest ciemniejsza, super!!! W tą środę? Kurcze tak wcześnie? Nie wiem czy w ogóle coś będzie widać tak wcześnie... Ale w sumie Twoja lekarz lepiej wie, na pewno nie bez powodu chce, byś przyszła.
Ale nas dużo na czwartek, super!! Mam nadzieję, że wstawcie swoje USG, Dziewczyny? I napiszecie, jaki to dokładnie tydzień plus dzień. Ale ekstra, że się tak ułożyły wizyty nam!
U mnie to chyba będzie 41 DC, jak dobrze liczę, więc tak na granicy... Nie nastawiam się, ale to by była miła niespodzianka u mnie to 5+5
@julianap a u Ciebie który to będzie tydzień plus miesiąc? I u Ciebie @Otylia. ?