reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Ale próbowali sn? Czy po próbie oxy już nie dawali ci więcej tylko CC? :)
Miałam kolejna próbę sn, niestety skurcze tylko na oxy, ogólnie brak postępu akcji. Lekarze zdecydowali o CC bo już miałam za duże obrzęki na nogach i rękach co przy nadciśnieniu nie wróżyło zbyt dobrze. Ale szczerze nie polecam tego sposobu rodzenia 😕

reklama
Miałam kolejna próbę sn, niestety skurcze tylko na oxy, ogólnie brak postępu akcji. Lekarze zdecydowali o CC bo już miałam za duże obrzęki na nogach i rękach co przy nadciśnieniu nie wróżyło zbyt dobrze. Ale szczerze nie polecam tego sposobu rodzenia 😕
Ale którego sposobu nie polecasz? Podawania oxy? Na jedną działa na drugą nie działa, czasami dziewczyny szybko reagują i są zadowolone :)

Hej dziewczyny, ja też rozpakowana ☺️ mały przyszedł na świat 28.02 chwilę przed 22 ☺️ poród CC. Pionizowali mnie dziś rano także jestem na etapie dochodzenia do siebie 🙈
oo gratulacje dla was❤️❤️ nie szlo wywolywanie i zdecydowali o cc?

Ale którego sposobu nie polecasz? Podawania oxy? Na jedną działa na drugą nie działa, czasami dziewczyny szybko reagują i są zadowolone :)
chyba Magdzie chodzi o cesarskie cięcie🙈 no nie dziwie się.

Oxy na mnie praktycznie nie zadziałało 😕
oo gratulacje dla was❤️❤️ nie szlo wywolywanie i zdecydowali o cc?

chyba Magdzie chodzi o cesarskie cięcie🙈 no nie dziwie się.
Zdecydowanie nie polecam CC 🙈 pierwsza doba to masakra, liczę na to że jutro będzie już lepiej 🙈

Dzięki dziewczyny ❤️

reklama
Właśnie czasami sprowadza się CC do określania go mianem zabiegu a to przecież poważna operacja. Niby boimy się tych skurczów itd a cięcie też ma swoje bolesne oblicze a pomyśleć, że wiele kobiet świadomie planowo płaci w prywatnych placówkach za cięcie. Moja znajoma nazwę to "wyciągała" dzieciaki (3) przed terminem w dni jakie jej się podobały, dzień ojca, dzień dziadka 🙈 bo ona rodzić nie będzie a jak już mają ją ciąć to na prezent dziadkowi np.

Do góry