Miałam kolejna próbę sn, niestety skurcze tylko na oxy, ogólnie brak postępu akcji. Lekarze zdecydowali o CC bo już miałam za duże obrzęki na nogach i rękach co przy nadciśnieniu nie wróżyło zbyt dobrze. Ale szczerze nie polecam tego sposobu rodzeniaAle próbowali sn? Czy po próbie oxy już nie dawali ci więcej tylko CC?
reklama
Ale którego sposobu nie polecasz? Podawania oxy? Na jedną działa na drugą nie działa, czasami dziewczyny szybko reagują i są zadowoloneMiałam kolejna próbę sn, niestety skurcze tylko na oxy, ogólnie brak postępu akcji. Lekarze zdecydowali o CC bo już miałam za duże obrzęki na nogach i rękach co przy nadciśnieniu nie wróżyło zbyt dobrze. Ale szczerze nie polecam tego sposobu rodzenia
Ann_
Fanka BB :)
oo gratulacje dla was nie szlo wywolywanie i zdecydowali o cc?Hej dziewczyny, ja też rozpakowana mały przyszedł na świat 28.02 chwilę przed 22 poród CC. Pionizowali mnie dziś rano także jestem na etapie dochodzenia do siebie
chyba Magdzie chodzi o cesarskie cięcie no nie dziwie się.Ale którego sposobu nie polecasz? Podawania oxy? Na jedną działa na drugą nie działa, czasami dziewczyny szybko reagują i są zadowolone
gosiaczekgosiaczek
Fanka BB :)
Gratulacje :*** dużo zdrowia dla was :***Hej dziewczyny, ja też rozpakowana mały przyszedł na świat 28.02 chwilę przed 22 poród CC. Pionizowali mnie dziś rano także jestem na etapie dochodzenia do siebie
Kitku
Zaangażowana w BB
Gratulacje! Doskonale czuję Twój ból. Z każdym dniem będzie coraz lepiejHej dziewczyny, ja też rozpakowana mały przyszedł na świat 28.02 chwilę przed 22 poród CC. Pionizowali mnie dziś rano także jestem na etapie dochodzenia do siebie
Oxy na mnie praktycznie nie zadziałałoAle którego sposobu nie polecasz? Podawania oxy? Na jedną działa na drugą nie działa, czasami dziewczyny szybko reagują i są zadowolone
Zdecydowanie nie polecam CC pierwsza doba to masakra, liczę na to że jutro będzie już lepiejoo gratulacje dla was nie szlo wywolywanie i zdecydowali o cc?
chyba Magdzie chodzi o cesarskie cięcie no nie dziwie się.
Dzięki dziewczyny
Gratulacje Miałaś planowa cc?Ale próbowali sn? Czy po próbie oxy już nie dawali ci więcej tylko CC?
Ostatnia edycja:
GratulacjeOxy na mnie praktycznie nie zadziałało
Zdecydowanie nie polecam CC pierwsza doba to masakra, liczę na to że jutro będzie już lepiej
Dzięki dziewczyny
reklama
Właśnie czasami sprowadza się CC do określania go mianem zabiegu a to przecież poważna operacja. Niby boimy się tych skurczów itd a cięcie też ma swoje bolesne oblicze a pomyśleć, że wiele kobiet świadomie planowo płaci w prywatnych placówkach za cięcie. Moja znajoma nazwę to "wyciągała" dzieciaki (3) przed terminem w dni jakie jej się podobały, dzień ojca, dzień dziadka bo ona rodzić nie będzie a jak już mają ją ciąć to na prezent dziadkowi np.