reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Kurde, tak fajnie się cieszycie, a ja mam coraz mniejsze nadzieje, bo najpierw nos i gardło, potem infekcja na dole, a teraz siada mi na pęcherz. Załamałam się.
Nie wiem, czy coś z tego będzie 🙄

reklama
Kurde, tak fajnie się cieszycie, a ja mam coraz mniejsze nadzieje, bo najpierw nos i gardło, potem infekcja na dole, a teraz siada mi na pęcherz. Załamałam się.
Kurcze , nie znam Twojej historii bo jestem tutaj od dziś, ale sam fakt że złapałi Cię przeziębienie lub inną infekcja nie ma z tego co wiem dużego wpływu na Maleństwo, tylko uważaj jakie leki bierzesz. A w którym tygodniu jesteś?

Kurczę, a mnie te piersi to nic bolą jeszcze 🤔 Jedynie mam nudnosci, ale to przy takiej becie to już moga dokuczac. Cieszę się, że już w czwartek z rana mam wizytę 😍
Ja mam betę już 30 tysięcy ale jest tkliwość piersi. Nudności raczej brak wiec nie ma reguły.

Dziewczyny, a co sądzicie na tę.at szkoły rodzenia? Ja wiem, że to dużo za wcześnie, ale mąż mnie tym dzisiaj zaskoczył. Sam zaproponował bo stwierdził, że wolała by wiedzieć wcześniej pewne rzeczy i teraz nie wiem czy jest sens chodzić czy nie?
Ja w pierwszej ciąży nie chodziłam, bo nie miałam możliwości i potem bardzo żałowałam. Chodzi o bardziej świadome przygotowanie do samego porodu. Nauka oddychania, parcia i tak dalej.

Infekcje intymne to normalna sprawa i bardzo dużo kobiet w ciąży je przechodzi także nie stresuj się niepotrzebnie. Byłaś przecież u ginekologa i ciążę stwierdził więc nie zakładaj od razu najgorszego. Grunt by się zdrowo odżywiać, dużo odpoczywać. Będzie dobrze 😘😘😘

Wizyta dokładnie w moje urodziny - 08.07 na 10.20. Wzięłam tą godzinę bo do południa bym nie wytrzymała. Trochę mąż był zawiedziony bo też chciał być przy ewentualnym biciu serduszka. Mam nadzieję, że wtedy już zobaczę - będę w 6+0 lub 6+3 (różnie mi pokazują aplikacje)
Ja właśnie też chcę, żeby mąż był przy USG jeśli będzie już serduszko. Tylko jak to zrobić? Mam zapytać gin, czy mąż może wejść na badanie USG? Czy ma wejść ze mną od razu? 🙈 To moja pierwsza ciąża i nie mam żadnego doświadczenia w takich sytuacjach.

reklama
Dziewczyny ja niestety się z wami żegnam. Jestem w szpitalu i czekam na operację. Mam ciążę pozamaciczną w lewym jajowodzie.
Trzymajcie się i udanych rozwiązań wam wszystkim życzę ❤️
Bardzo , bardzo przykro mi się to czyta 😢 Trzymaj się dzielnie i pamiętaj że następnym razem będzie wszystko dobrze! Trzymam kochana za ciebie kciuki! I jestem myślami z Tobą ❤

Do góry