reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Domyślam się. Moja mama mieszka przy granicy z Białorusią i to co się tam dzieje to nic fajnego. Większości się nie mówi, to też nie jest miejsce na opisy, ale nie było tam biednych i miłych przybyszy.
i już dzisiaj widać różnicę - uchodźca to kobiety i dzieci, tylko z podręcznym bagażem, bez roszczeń

reklama
Moje dziecko odpuściło i powróciło do drzemek 🥳 mam nadzieję że na dłużej🙏wczoraj o 15 sam padł a dzisiaj normalna drzemka po mleku około 12 , ale zaczął wstawać trochę wcześniej bo tak około 7 . Najprawdopodobniej ten brak drzemek był spowodowany tym że zaczął stawiać pierwsze samodzielne kroczki , póki co max 3 ale bardzo się z tego cieszy my oczywiście też 😃

Kurdę dopiero sobie usiadłam....od 9 coś w kółko robiłam a jutro od rana też jeszcze mnóstwo przygotowań....:oops:
Dlatego przewaga nad imprezą w lokalu jest nie do porównania ale ze wzg na Igę robię w domu....:)
I wszystkie inne sytuacje są na plus , że urodziła się w marcu...ale urodziny mogłaby obchodzić w lecie...wtedy grill i w ciul mniej przygotowań🤣...i dzieciaki na polu mogą szaleć...😁

Dziękuję dziewczyny za życzenia urodzinowe😘
poczekaj jakieś 15 lat ;) moja właśnie ma urodziny 01.03 i tort oczywiście będzie, ale wymyśliła sobie ognisko dla koleżanek i rozumie już, że lepiej poczekać na cieplejszą pogodę:)
czajo - składam spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, dużo szczęścia i słodyczy Figola Ci życzy🥳🥳🥳

Moje dziecko odpuściło i powróciło do drzemek 🥳 mam nadzieję że na dłużej🙏wczoraj o 15 sam padł a dzisiaj normalna drzemka po mleku około 12 , ale zaczął wstawać trochę wcześniej bo tak około 7 . Najprawdopodobniej ten brak drzemek był spowodowany tym że zaczął stawiać pierwsze samodzielne kroczki , póki co max 3 ale bardzo się z tego cieszy my oczywiście też 😃
Ja codziennie od 6 jestem na nogach bo córka tak się przestawiła 😂 by dała mi pospać przed powrotem do pracy 😂

Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale nie wyrabiam i naprawdę nie mam czasu 😔jak nie w pracy to z małą. Zmiany rano popołudniu, jechać po córkę odebrać znowu zawieźć bo mam szkolenie bo do klienta. Momentami nie wiem jak się nazywam. A dwa dni temu jeszcze kubek z herbatą za blisko postawiłam i córka się oparzyła 😔😪 na szczęście wyjęła tylko tego "pampersa" wiec oparzenie nie było duże ale SOR zaliczony i opatrunek założony. Przy wolnej chwili czyli jak biorę kąpiel to czytam Was ale na odpisywanie to nawet brakuje chęci. Tyn bardziej że mała się przestawiła i w nocy płacze wiec musimy wstawać i smoka dawać i wode wtedy śpi dalej. Ehh plusy to takie że biega Jak szalona sama włazi po schodach ale asekurujemy po incydencie z herbatą chyba za mało 😔

reklama
Do góry