reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Domyślam się. Moja mama mieszka przy granicy z Białorusią i to co się tam dzieje to nic fajnego. Większości się nie mówi, to też nie jest miejsce na opisy, ale nie było tam biednych i miłych przybyszy.
i już dzisiaj widać różnicę - uchodźca to kobiety i dzieci, tylko z podręcznym bagażem, bez roszczeń

reklama
Moje dziecko odpuściło i powróciło do drzemek 🥳 mam nadzieję że na dłużej🙏wczoraj o 15 sam padł a dzisiaj normalna drzemka po mleku około 12 , ale zaczął wstawać trochę wcześniej bo tak około 7 . Najprawdopodobniej ten brak drzemek był spowodowany tym że zaczął stawiać pierwsze samodzielne kroczki , póki co max 3 ale bardzo się z tego cieszy my oczywiście też 😃

Kurdę dopiero sobie usiadłam....od 9 coś w kółko robiłam a jutro od rana też jeszcze mnóstwo przygotowań....:oops:
Dlatego przewaga nad imprezą w lokalu jest nie do porównania ale ze wzg na Igę robię w domu....:)
I wszystkie inne sytuacje są na plus , że urodziła się w marcu...ale urodziny mogłaby obchodzić w lecie...wtedy grill i w ciul mniej przygotowań🤣...i dzieciaki na polu mogą szaleć...😁

Dziękuję dziewczyny za życzenia urodzinowe😘
poczekaj jakieś 15 lat ;) moja właśnie ma urodziny 01.03 i tort oczywiście będzie, ale wymyśliła sobie ognisko dla koleżanek i rozumie już, że lepiej poczekać na cieplejszą pogodę:)
czajo - składam spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe, dużo szczęścia i słodyczy Figola Ci życzy🥳🥳🥳

Moje dziecko odpuściło i powróciło do drzemek 🥳 mam nadzieję że na dłużej🙏wczoraj o 15 sam padł a dzisiaj normalna drzemka po mleku około 12 , ale zaczął wstawać trochę wcześniej bo tak około 7 . Najprawdopodobniej ten brak drzemek był spowodowany tym że zaczął stawiać pierwsze samodzielne kroczki , póki co max 3 ale bardzo się z tego cieszy my oczywiście też 😃
Ja codziennie od 6 jestem na nogach bo córka tak się przestawiła 😂 by dała mi pospać przed powrotem do pracy 😂

Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale nie wyrabiam i naprawdę nie mam czasu 😔jak nie w pracy to z małą. Zmiany rano popołudniu, jechać po córkę odebrać znowu zawieźć bo mam szkolenie bo do klienta. Momentami nie wiem jak się nazywam. A dwa dni temu jeszcze kubek z herbatą za blisko postawiłam i córka się oparzyła 😔😪 na szczęście wyjęła tylko tego "pampersa" wiec oparzenie nie było duże ale SOR zaliczony i opatrunek założony. Przy wolnej chwili czyli jak biorę kąpiel to czytam Was ale na odpisywanie to nawet brakuje chęci. Tyn bardziej że mała się przestawiła i w nocy płacze wiec musimy wstawać i smoka dawać i wode wtedy śpi dalej. Ehh plusy to takie że biega Jak szalona sama włazi po schodach ale asekurujemy po incydencie z herbatą chyba za mało 😔

reklama
Do góry