reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A
Wracając do dzieci, to dzisiaj dużo na podwórku. Liście są jadalne🙈. Kupiłam nocnik, zrobiłam wątróbkę kaczą. Czytałam o podrobach i opinie są rozbieżne, parę kęsów zjadł😉. Królika nie znalazłam😂. A i nie ma paliwa u mnie na stacji. Dopiero teraz zjadłam pączki, bo cały dzień nie mogłam przez stres.
A ja zainspirowana tym królikiem, zrobiłam dzisiaj gulasz ale się zajadał. A na śniadanie zrobiłam mu gofry z musu z dyni I banana polecam szczególnie dzieciaczkom bez bmk, wyszły bardzo dobre.
Nie dodawałam, proszku do pieczenia, mleka ani wody bo nie było potrzeby.

reklama
Mieszkam w Przemyślu a moi rodzice w Medyce. To sobie wyobraź nasze nastroje :D zaraz nas zaleje fala uchodźców.
Ja mieszkam na osiedlu, gdzie mamy bazę wojsk NATO i wojskowe zakłady lotnicze. Powiem Wam , że jak czasem F16 oblatują to ciary po plecach chodzą.
Z okna pokoiku Melanii mam widok na to lotnisko.
Jakoś tak te Roczki moich dzieci niefortunnie wypadają, w dniu kiedy mieliśmy Roczek Medarda zmarł Papież Jan Paweł II, a teraz to :(

Sorki za ten wpis, ale mi też się udzieliło...

Kurczę ja miałam iść w zeszłym tyg już jej wyrobić bo planuję wczasy za granicą i jakoś tak mi zeszło a teraz pewnie terminy się wydłuża bo wszyscy będą wyrabiać....

O matko u nas też kolejki takie do stacji benzynowych , że masakra!
Tzn ja nie tankowałam ale mąż jechał i się dziwił co tak wszystkich zebrało do tankowania!

No to powiem Ci , że poszedł grubo....już chyba nie będę narzekać na swoją , że ma tylko jedną:)
Ale skąd ona miał tyle siły?Może po tym gulaszu z królika i gofrach?🤣
Może Ty zostań na samym mleku to będzie spał😁

Ja jutro zaczynam wielkie szykowanie na imprezę ....z jednej strony mi się chce z drugiej nie🤣
U mnie z przygotowania już od poniedziałku zrobiłam więc:
- tablicę wspomnień 300 zdjęć przytwierdzonych do styropianowej płyty
- kupiłam hel i balony
- obwiązałam kieliszki wstazeczkami i piórkami
- powycinałam bieżniki na stół z krępy

I to wszystko przez 4 dni, nic więcej mi Melania nie pozwoliła 🤣

Kurczę ja miałam iść w zeszłym tyg już jej wyrobić bo planuję wczasy za granicą i jakoś tak mi zeszło a teraz pewnie terminy się wydłuża bo wszyscy będą wyrabiać....

O matko u nas też kolejki takie do stacji benzynowych , że masakra!
Tzn ja nie tankowałam ale mąż jechał i się dziwił co tak wszystkich zebrało do tankowania!

No to powiem Ci , że poszedł grubo....już chyba nie będę narzekać na swoją , że ma tylko jedną:)
Ale skąd ona miał tyle siły?Może po tym gulaszu z królika i gofrach?🤣
Może Ty zostań na samym mleku to będzie spał😁

Ja jutro zaczynam wielkie szykowanie na imprezę ....z jednej strony mi się chce z drugiej nie🤣
Dokładnie jutro samo mleko jakoś trzeba to skończyć 🤣🤣🤣 jutro odbieram z apteki 15 puszek bo jest dostawa😁
Wyobrażałam teraz jak z moim nie śpiącym dzieckiem organizuje roczek w domu🙈🤯 szacuneczek 😁😉

No chyba tylko mogę napisać , że dobrze że roczek obchodzi się raz więc następne imprezy urodzinowe już powinny mieć bardziej sprzyjające warunki....ale po tym co napisałaś pierwsza impreza urodzinowa Igi będzie mi się z tym kojarzyć chociaż chyba bardziej powinny moje urodziny bo miałam je wczoraj ale na szczęście świętowałam je jeszcze kiedy był spokój u naszych sąsiadów....:(
Kochana , wszystkiego najlepszego, spokoju i małych radości dla Ciebie.
Piękna Twoja osobowość przenika prze to Forum.
Chyba najbardziej empatyczna Forumowiczka nasza z Ciebie 🤗🤗🤗

reklama
Do góry