reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.

Załączniki

• 20211218_143233.jpg
    20211218_143233.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 69
reklama
moje dziecię o 3.45 się obudziło ale chwilę tułania i zasnął co lepsze i siebie nie u nas😂
także nie ma tragedii
od rana wszędzie wchodził na taboret, na drabinę, na pufę 😱 i pokazuje już charakterek jak czegoś nie może dosięgnąć albo mu coś zabiorę bo nie może się tym bawić np M zostawił klucze a ja odrazu widziałam je w oku zakrwawionym 🥶 jak mu zabrałam o rany jaki płacz 😭 i tak że wszystkim 🙄u Was też tak czy tylko ja mam takiego 😈?
no i najważniejsze czy ustępujecie?
Nie ustępuje. U nas na porządku dziennym taki krzyk z powodu że czegoś zabraniam. Ale jakbym pozwalała to zaraz bym miała gazówkę na dziecku bo mam piec wolnostojący. Jakoś nie mam wyrzutów sumienia bo powiedziałam "nie" i tym podobne. Chciałabym żeby uczyła się że wszystkiego jej nie wolno.

Jaki baranek...ryba jak mamusia:)Ona z 4 marca...:)

Moja to samo harpagan jak fiks prze jak byk...wczoraj tak głową pchała jak chciała przejść między nogami a była za mała przerwa normalnie jak byk brała zamach i głowa🤣

To ja już sobie nie wyobrażam na ile kreatywna będzie moja córcia...już się chyba boję🤣

Dziękuję w imieniu Igi🥰
Ależ Ty masz pamięć albo robisz zapiski odnośnie imion dzieciaczków:)
Ja pewnie jakbym się skupiła to bym też wszystkich wypisała...chyba🤣
A nie ma jeszcze Juliana na grupie??Albo mi się coś myli:)
Również życzymy zdrowia bo to najważniejsze...a reszta jakoś będzie...:)
My jutro będziemy składać życzenia:)

P.S. A rajstopki cudne🥰
Jednak rybka? Oj, przepraszam. Z tego, że taka malutka myślałam, że z końcówki marca.
To Nelka tak końcowa 🙈
Przepraszam raz jeszcze 😘

Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

Melciu dziękujemy, wyglądasz cudnie❤😍

Melania

My również życzymy rodzinnych świąt, aby babcie i dziadkowie dały nam chwilę luzu, abyśmy mogły się zajadać spokojnie potrawami ze stołu 🥰
A rajstopki Melanii urocze 😊

reklama
Oj nie nie....taka ilość nie zmieściłaby się jej...ale na noc też zwiększyła się jej porcja i potrafi wypić 180 ml jak zasypia...:)
Ale w ciągu dnia 90 ml dalej na porządku dziennym...chociaż zdarzy się i 120 ml...ale bardzo rzadko:)
No moj to mały żarłoczek 4 razy po 210 ml I patrzy za jeszcze , oprócz tego kaszka obiadek i owoce A wagowo wcale nie dużo więcej niż Iga😅

Do góry