reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A tak wygląda u nas chwila spokoju na kawę 😂 akurat to może rozwalać 😂

Załączniki

• 20211223_125400.jpg
    20211223_125400.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 68
A tak wracając do następnego dzieciaczka to jestem ciekawa która będzie pierwsza informować , że rodzina znowu się powiększy:)🤔
U mnie raczej nie prędko do tego dojdzie. W styczniu idę do ginekologa obmyślać plan działania, bo raczej czeka mnie długa droga przy PCOS. Co słyszę to każdy się stara po kilka lat.

Iga to Baranek, charakterek musi mieć 😄
kurde mój to wodnik więc spokój powinien być a to co 😈😂mam wrażenie że nie ma dla niego rzeczy na nie wszystko jest po coś i najchętniej rozłożyłby to na czynniki pierwsze i eksplorował 😂
w sumie czytałam że 12.02 urodził się Karol Darwin może mój też odkrywca 😂

Dziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.
Ale cudna Melcia. Rajstopy świetne, niedlugo już nie będą jej przeszkadzać we wstawaniu 🤣🤣 moja wstaje niezależnie od tego, co ma ubrane ,😉

Dziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.
Dziękujemy 😘
Też życzymy wszystkim dużo zdrówka, mnóstwo prezentów, mało płaczu a dużo uśmiechów, wypoczętych rodziców i samych radosnych chwil 😘

Ostatnia edycja:
A Wam wyszły jakieś nowe zęby czy jednak nic wtedy nie wyszło???Bo albo zgubiłam wątek albo po prostu przeszło:)
Ciągle idą 😅 nic nowego nie widzę, była już infekcja na zęby, rozwolnienie potem zatwardzenie i nic , nawet jakis czas się budził w nocy a teraz wszystko się uspokoiło ale pewnie są już blisko 😉 🦷🦷🦷🙈

U mnie raczej nie prędko do tego dojdzie. W styczniu idę do ginekologa obmyślać plan działania, bo raczej czeka mnie długa droga przy PCOS. Co słyszę to każdy się stara po kilka lat.
Znajdź konkretnego lekarza z konkretnym planem na leczenie i pójdzie szybciej niż Ci się wydaje. Waznyy jest dobry lekarz który dobrze Cię przeprowadzi przez to . Swego czasu co miesiąc po 3 razy w miesiącu byłam u ginekologa na monitoringu cyklu i tak przez prawie rok😉

reklama
Do góry