reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
A tak wygląda u nas chwila spokoju na kawę 😂 akurat to może rozwalać 😂

Załączniki

• 20211223_125400.jpg
    20211223_125400.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 72
A tak wracając do następnego dzieciaczka to jestem ciekawa która będzie pierwsza informować , że rodzina znowu się powiększy:)🤔
U mnie raczej nie prędko do tego dojdzie. W styczniu idę do ginekologa obmyślać plan działania, bo raczej czeka mnie długa droga przy PCOS. Co słyszę to każdy się stara po kilka lat.

Iga to Baranek, charakterek musi mieć 😄
kurde mój to wodnik więc spokój powinien być a to co 😈😂mam wrażenie że nie ma dla niego rzeczy na nie wszystko jest po coś i najchętniej rozłożyłby to na czynniki pierwsze i eksplorował 😂
w sumie czytałam że 12.02 urodził się Karol Darwin może mój też odkrywca 😂

Dziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.
Ale cudna Melcia. Rajstopy świetne, niedlugo już nie będą jej przeszkadzać we wstawaniu 🤣🤣 moja wstaje niezależnie od tego, co ma ubrane ,😉

Dziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.
Dziękujemy 😘
Też życzymy wszystkim dużo zdrówka, mnóstwo prezentów, mało płaczu a dużo uśmiechów, wypoczętych rodziców i samych radosnych chwil 😘

Ostatnia edycja:
A Wam wyszły jakieś nowe zęby czy jednak nic wtedy nie wyszło???Bo albo zgubiłam wątek albo po prostu przeszło:)
Ciągle idą 😅 nic nowego nie widzę, była już infekcja na zęby, rozwolnienie potem zatwardzenie i nic , nawet jakis czas się budził w nocy a teraz wszystko się uspokoiło ale pewnie są już blisko 😉 🦷🦷🦷🙈

U mnie raczej nie prędko do tego dojdzie. W styczniu idę do ginekologa obmyślać plan działania, bo raczej czeka mnie długa droga przy PCOS. Co słyszę to każdy się stara po kilka lat.
Znajdź konkretnego lekarza z konkretnym planem na leczenie i pójdzie szybciej niż Ci się wydaje. Waznyy jest dobry lekarz który dobrze Cię przeprowadzi przez to . Swego czasu co miesiąc po 3 razy w miesiącu byłam u ginekologa na monitoringu cyklu i tak przez prawie rok😉

reklama
Do góry