reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Dziewczyny i Chłopcy Kochani!
Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

P. S. - Mama mi ubrała takie idiotyczne rajstopy, w których się nie da wstawać.

Załączniki

• 20211218_143233.jpg
    20211218_143233.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 66
reklama
moje dziecię o 3.45 się obudziło ale chwilę tułania i zasnął co lepsze i siebie nie u nas😂
także nie ma tragedii
od rana wszędzie wchodził na taboret, na drabinę, na pufę 😱 i pokazuje już charakterek jak czegoś nie może dosięgnąć albo mu coś zabiorę bo nie może się tym bawić np M zostawił klucze a ja odrazu widziałam je w oku zakrwawionym 🥶 jak mu zabrałam o rany jaki płacz 😭 i tak że wszystkim 🙄u Was też tak czy tylko ja mam takiego 😈?
no i najważniejsze czy ustępujecie?
Nie ustępuje. U nas na porządku dziennym taki krzyk z powodu że czegoś zabraniam. Ale jakbym pozwalała to zaraz bym miała gazówkę na dziecku bo mam piec wolnostojący. Jakoś nie mam wyrzutów sumienia bo powiedziałam "nie" i tym podobne. Chciałabym żeby uczyła się że wszystkiego jej nie wolno.

Jaki baranek...ryba jak mamusia:)Ona z 4 marca...:)

Moja to samo harpagan jak fiks prze jak byk...wczoraj tak głową pchała jak chciała przejść między nogami a była za mała przerwa normalnie jak byk brała zamach i głowa🤣

To ja już sobie nie wyobrażam na ile kreatywna będzie moja córcia...już się chyba boję🤣

Dziękuję w imieniu Igi🥰
Ależ Ty masz pamięć albo robisz zapiski odnośnie imion dzieciaczków:)
Ja pewnie jakbym się skupiła to bym też wszystkich wypisała...chyba🤣
A nie ma jeszcze Juliana na grupie??Albo mi się coś myli:)
Również życzymy zdrowia bo to najważniejsze...a reszta jakoś będzie...:)
My jutro będziemy składać życzenia:)

P.S. A rajstopki cudne🥰
Jednak rybka? Oj, przepraszam. Z tego, że taka malutka myślałam, że z końcówki marca.
To Nelka tak końcowa 🙈
Przepraszam raz jeszcze 😘

Igo, Nelko, Nastko, Marcysiu, Julio, Maju, Lili, Haniu, Bastianku, Tomku, Staszku, Jasiu, Antosiu, Bartku, Remku, Tymku
Życzę Wam zdrowia, zdrowia, zdrowia, wesołych Rodziców i ciekawych zabaw z babciami w święta.
Melania

Melciu dziękujemy, wyglądasz cudnie❤😍

Melania

My również życzymy rodzinnych świąt, aby babcie i dziadkowie dały nam chwilę luzu, abyśmy mogły się zajadać spokojnie potrawami ze stołu 🥰
A rajstopki Melanii urocze 😊

reklama
Oj nie nie....taka ilość nie zmieściłaby się jej...ale na noc też zwiększyła się jej porcja i potrafi wypić 180 ml jak zasypia...:)
Ale w ciągu dnia 90 ml dalej na porządku dziennym...chociaż zdarzy się i 120 ml...ale bardzo rzadko:)
No moj to mały żarłoczek 4 razy po 210 ml I patrzy za jeszcze , oprócz tego kaszka obiadek i owoce A wagowo wcale nie dużo więcej niż Iga😅

Do góry