reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No właśnie szwagierka jest taka że nie zwraca uwagi na młodego, zaraz ma 3 lata, bardzo nie wyraźnie mówi, ma typowo zachowania autystyczne, teściowa uspokaja bo szwagier też tak robił 🥲 tak więc pewnie młody uda się do przedszkola i ktoś zwróci na to uwagę. Bo rodzice nie widzą żadnego problemu, jeszcze dostaje wpierdziel biedny jak płacze, a pewnie go przytłacza zbyt wiele rzeczy..
O matko, aż nie wiem co powiedzieć 😭
my nosimy te i uważam że to najlepsza opcja bo merynos trzyma ciepło 😜
Sa super, choć cena bardzo wysoka, ale znalazłam w moich zasobach podobne, brzydkie jak noc, ale cieplutkie więc mam w nosie. Plus mam do kombinezonu paputki z dwóch warstw merino (kombinezon też welna merino, plastyczny i nie nadmiernie gruby).

OMG! Co za rodzice, sama bym im wpierdziel spuściła!🤬 Mój starszak też słabo mówił ale od razu zaczęłam do logopedy na NFZ plus prywatnie i na szczęście nadrobił. Teraz mówi bezbłędnie 😁Ale tu najwięcej od rodziców zależy, od naszej czujności....

Tam to jak nie powiesz żeby poszli do lekarza to oni sobie nic z tym nie robią i to młodzi rodzice.
Mężowi mówiłam o spostrzeżeniach, ma takie same jak ja, lecz powiedział mi że to nie jest nasze dziecko i niech robią z nim jak uważają bo to oni są jego rodzicami.
A mi najzwyczajniej w świecie młodego szkoda bo nikt go nie rozumie.

Dziekujemy ciociu @Vaness, zamawiamy 😊
Ja szukałam UGG na Vinted to miałam problem z niechodkami.
Ale dziękujemy bo cena tez całkiem git więc zamawiam 😊
Mam podobne bardzo...ale Iga ma te buty 30 sekund na nogach...dłużej zakładam niż ona je ma...🤣
Pomyśl czy u Was nie będzie podobnie...
Ale u mnie Iga non stop rusza nogami...nawet dzisiaj mi jedna Pani zwróciła na to uwagę...że cały czas rusza:oops:

O matko, aż nie wiem co powiedzieć 😭

Sa super, choć cena bardzo wysoka, ale znalazłam w moich zasobach podobne, brzydkie jak noc, ale cieplutkie więc mam w nosie. Plus mam do kombinezonu paputki z dwóch warstw merino (kombinezon też welna merino, plastyczny i nie nadmiernie gruby).
Przecież to Ty @karoo-kp zrobiłaś na forum modę na te buciki z wełny merino...pierwsza podsunęłaś informację o takich cudeńkach:)

Mary przepis na pierogi , przepraszam ale wcześniej zapomniałam 🙈a dzisiaj robię I mi się przypomniało 😅

Załączniki

• 20211217_142657.jpg
    20211217_142657.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 52
reklama
Do góry