reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
No właśnie szwagierka jest taka że nie zwraca uwagi na młodego, zaraz ma 3 lata, bardzo nie wyraźnie mówi, ma typowo zachowania autystyczne, teściowa uspokaja bo szwagier też tak robił 🥲 tak więc pewnie młody uda się do przedszkola i ktoś zwróci na to uwagę. Bo rodzice nie widzą żadnego problemu, jeszcze dostaje wpierdziel biedny jak płacze, a pewnie go przytłacza zbyt wiele rzeczy..
O matko, aż nie wiem co powiedzieć 😭
my nosimy te i uważam że to najlepsza opcja bo merynos trzyma ciepło 😜
Sa super, choć cena bardzo wysoka, ale znalazłam w moich zasobach podobne, brzydkie jak noc, ale cieplutkie więc mam w nosie. Plus mam do kombinezonu paputki z dwóch warstw merino (kombinezon też welna merino, plastyczny i nie nadmiernie gruby).

OMG! Co za rodzice, sama bym im wpierdziel spuściła!🤬 Mój starszak też słabo mówił ale od razu zaczęłam do logopedy na NFZ plus prywatnie i na szczęście nadrobił. Teraz mówi bezbłędnie 😁Ale tu najwięcej od rodziców zależy, od naszej czujności....

Tam to jak nie powiesz żeby poszli do lekarza to oni sobie nic z tym nie robią i to młodzi rodzice.
Mężowi mówiłam o spostrzeżeniach, ma takie same jak ja, lecz powiedział mi że to nie jest nasze dziecko i niech robią z nim jak uważają bo to oni są jego rodzicami.
A mi najzwyczajniej w świecie młodego szkoda bo nikt go nie rozumie.

Dziekujemy ciociu @Vaness, zamawiamy 😊
Ja szukałam UGG na Vinted to miałam problem z niechodkami.
Ale dziękujemy bo cena tez całkiem git więc zamawiam 😊
Mam podobne bardzo...ale Iga ma te buty 30 sekund na nogach...dłużej zakładam niż ona je ma...🤣
Pomyśl czy u Was nie będzie podobnie...
Ale u mnie Iga non stop rusza nogami...nawet dzisiaj mi jedna Pani zwróciła na to uwagę...że cały czas rusza:oops:

O matko, aż nie wiem co powiedzieć 😭

Sa super, choć cena bardzo wysoka, ale znalazłam w moich zasobach podobne, brzydkie jak noc, ale cieplutkie więc mam w nosie. Plus mam do kombinezonu paputki z dwóch warstw merino (kombinezon też welna merino, plastyczny i nie nadmiernie gruby).
Przecież to Ty @karoo-kp zrobiłaś na forum modę na te buciki z wełny merino...pierwsza podsunęłaś informację o takich cudeńkach:)

Mary przepis na pierogi , przepraszam ale wcześniej zapomniałam 🙈a dzisiaj robię I mi się przypomniało 😅

Załączniki

• 20211217_142657.jpg
    20211217_142657.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry