Canis lupus
Fanka BB :)
Tak coś czułam, że jesteś z tych terenów . Super, a z której strony Olsztyna mieszkasz?Witamy ja codziennie jestem w Olsztynie, mieszkam.4 km za
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak coś czułam, że jesteś z tych terenów . Super, a z której strony Olsztyna mieszkasz?Witamy ja codziennie jestem w Olsztynie, mieszkam.4 km za
Do mają to babcia będzie musiała się z czym innym pogłowić bo Melania już na bank będzie biegaćWłaśnie czytam Wasze opinie o tym chodziku. Moje zdanie jest krytyczne na nie, ale jednak przemawia do mnie taki głos rozsądku jak Natulii.
Teściowa, czyli babcia Melanii, jest bardzo niemłoda ( ale w sumie nowoczesna babka) , ma malutkie mieszkanko. Wymyśliła sobie ten chodzik dla stoliczka z zabawkami, nie ma u niej miejsca, na rozpędzanie się, tak jak pisze Lipaaa, bo po prostu nie ma u niej na to przestrzeni.
Mówi, że kółka będą zawsze zablokowane.
Melania ma być w tym unieruchomiona na czas jakiś jej prac.
Zresztą pod opiekę babci Melania trafi dopiero w maju, na kilka godzin tylko i 3 dni w tygodniu.
Także już nie panikuję tak bardzo.
Dzięki za wszystkie wypowiedzi
I całe szczęścieDo mają to babcia będzie musiała się z czym innym pogłowić bo Melania już na bank będzie biegać
O jak miło , że moja Iga w końcu nie jest najlżejszaCzytałam z trwogą o Twoim porodzie
Hania jest na etapie niestety nadal dosc niskiej wagi, wazy 7.650 i w zasadzie od poczatku powolutku przybierala. Jest raczej z tych mniejszych dzieci. Ciuszki niby 74 ale to w sumie od niedawna i sporo ma jeszcze takich 68. Zabiera sie za siadanie, pełza do przodu jak szybki samochodzik i ma tylko dwie dolne jedynki zaczepia psy usiłując na nie szczekać, perfekcyjnie udaje kaszelek zwłaszcza kiedy jej nie pasuje przebieranie i ostatnio nauczyła sie mowić „daj”
Hehe no i proszę następna forumowiczka której bliżej do @MamM i mnie niż do @Patii26Przepraszam z góry, ale muszę obczaić jak i co działa.
Oj trafił mi się egzemplarz. Już w brzuchu był bardzo aktywny, ale tego się nie spodziewałam. Dzisiaj zrobił z 5 kroków samodzielnie. Dodam, że nie pomagam mu w żaden sposób. Bardzo mnie stresował jego szybki rozwój, ale widzę że jest dobrze, więc niech się dzieje. . Jest fajnym dzieckiem, dużo bawi się sam, więc udaje mi się coś zrobić w domu. Jezeli chodzi o jedzenie to od początku blw.
Noce, no cóż budzi się 3, a wczoraj chyba z 7 razy.
Dodam, że mam 39 lat i jest to moje pierwsze dziecko. Oprócz tego mam jeszcze dużego psa i 2 koty.
Julka lata na czworaka że czasem ciężko ją dogonić. I wstaje wszędzie gdzie się da. A do schodów poraczkowala wstała przy jednym podniosła nóżkę i weszła na pierwszy potem a drugi i trzeci. Mam tylko zdjęcie bo filmik nie chce się wgracCzyli Julia już chodzi na nóżkach ?
Z podparciem?
Czworakuje?
Jak weszła?
Od osiedla mazurskiego za ostrzeszewemTak coś czułam, że jesteś z tych terenów . Super, a z której strony Olsztyna mieszkasz?
Julia ma też takie piękne oczy, jak większość Waszych dziewczynekJulka lata na czworaka że czasem ciężko ją dogonić. I wstaje wszędzie gdzie się da. A do schodów poraczkowala wstała przy jednym podniosła nóżkę i weszła na pierwszy potem a drugi i trzeci. Mam tylko zdjęcie bo filmik nie chce się wgrac
Ale fajnie mieć kogoś blisko . My mieszkamy w Łęgajnach, a wcześniej cały czas na os Mazurskim.Od osiedla mazurskiego za ostrzeszewem