Nie no nie narzekam na te sprawyNie skazuj Was na koniec fajerwerków
Nam najlepsze zaczęły się po 17 latach.
... i przypadkowo pojawiła się Melania![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no nie narzekam na te sprawyNie skazuj Was na koniec fajerwerków
Nam najlepsze zaczęły się po 17 latach.
... i przypadkowo pojawiła się Melania![]()
Nie, no tak ogólnie piszęNie no nie narzekam na te sprawy![]()
Ale rację ma też Mary, u nas to ja przez Melanię zrobiłam się trochę "kanapowcem".Nie, no tak ogólnie piszę
Nigdy nie wiemy co nas jeszcze czeka, o to mi chodziło![]()
Ja też chyba trochę kanapowcem się zrobiłamAle rację ma też Mary, u nas to ja przez Melanię zrobiłam się trochę "kanapowcem".
Widzę, że mu trochę tęskno, za czasem, kiedy młody był już w miarę duży, a jej jeszcze nie było.
Ja właśnie śledziłam losy Waszej wagiO jak miło , że moja Iga w końcu nie jest najlżejsza
Moja ma 8 kg..przynajmniej tak moja waga wskazuje
Ale Iga też starsza od Hani o 3 tygodnie więc można powiedzieć , że wagę mają podobną..tylko moja jest dłuższa bo 74 i 80 nosimy już
Też wolno przybierała Hania jak piszesz...mi to na początku spędzało sen z powiek bo mnie straszyła zarówno położna jak i pediatra ale udało się uniknąć szpitala więc jest superTym bardziej , że ja drobna nie jestem..mąż gruby nie jest ale też drobny raczej nie więc nie wiem do kogo ona taka jak na razie
Chociaż z drugiej strony mama mówi , że ja byłam taka tylko później już na etapie studiów coś się mi tych kg przypelętało![]()
A ja bym inhalowała solą fizjologiczną i obserwowała...bo jeśli to tylko taki kaszel i nic więcej to może być od suchego powietrza w domu..bo szczerze teraz do przychodni to strach iść...Dziewczyny, szybkiej porady potrzebuję. Moje dziecko kaszle. Pierwszy raz, więc nie wiem czy już panikować. To jest raczej takie suche pokaszliwanie, a żadnych innych dolegliwości nie ma. Już lecieć do lekarza? Któraś tak miała że przeszło samo? Kurde boję się tych bardziej chorych dzieci w przychodni :/
Moja też chuda to nie jest...Ja właśnie śledziłam losy Waszej wagi
Ja też to strasznie przeżywałam od samego początku. Wszyscy mnie strofowali, że ona głodna, że może chora, żeby badać i badać. A ja nie chciałam jej tyle męczyć. Moja pediatra i położna + jeszcze jeden lekarz - lajcik, oni mnie uspokajali wszyscy, że widocznie tak już ma i trudno, kazali mi brać to na instynkt, czyli jeżeli widziałam, że ona ma apetyt, siłe na rozwój, uśmiech, zabawę to że spokojnie. No i jakby nie patrzeć marnie bo marnie ale jednak przybierała. Ja też nigdy nie byłam raczej tęga ani też wysoka więc może ma tak po mnie. Mój mąż to raczej z takich średnio wysokich i średniej postury.
Moim okiem matczynym(a uwazam ze matki zawsze sie doszukują i ja w tym także) Hanuszka wygląda dobrze, nie jest na pewno chuda.
Wcześniej nie zwracałam na to uwagi...ale masz oczywiście racjęA zauważyłyście, że u naszych "ujawnionych" dzieciaczkow nie powtarzają się imiona?![]()
Przed chwilą przeszło mi to przez głowę , że @Vaness coś ucichła nam ostatnioVaness, czy u Was jakieś problemy?
Coś Cię nie słychać?
Zazdroszczę....moja śpi od 19:20 i już 3 razy byłam na interwencji...Tak wogóle to wypisuje tu dziś tyle, bo się nudzę.
Melania niespodziewanie śpi od kąpieli, a ja nie wiem co ze sobą począć w tej sytuacji
(Odpukuję)
P.S - Tatuś nadal w pracy![]()
Ja liczę na nockę przespaną bo dziś nam się wykluła druga górna dwójka, i mam nadzieję że skończy się na dwóch pobudkachTak wogóle to wypisuje tu dziś tyle, bo się nudzę.
Melania niespodziewanie śpi od kąpieli, a ja nie wiem co ze sobą począć w tej sytuacji
(Odpukuję)
P.S - Tatuś nadal w pracy![]()