reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Ale śmieszek ❤❤ wszystkiego najlepszego!Mamy to 9 miesięcy
Tak mi sie wydawalo, ze to z action, bo mamy z tej samej serii zwierzeta lesne i pojazdy uprzywilejowane i jeszcze drewniany autobus szkolny, i sówkę a ku-ku, i sorter, ktory przypomina mi karmnik dla ptaszkowSiostra pisała że z action
Ale ma sympatyczną buzie!Mamy to 9 miesięcy
Trochę nam zajęło zeby zrobić takie zdjęcieAle śmieszek ❤❤ wszystkiego najlepszego!
MamM
Julia cukiereczek malutkiMamy to 9 miesięcy
P.S Mieszkacie w takich ładnych wnętrzach. Zazdro
Dziękujemy tak z tej ścianki jestem dumna bo sama ją kleiłam w święta IJulia cukiereczek malutki
Mary2094
A nie wiesz jak Ja wam zazdroszczę. Bo moje mieszkanie straszy i wszędzie nie pasujące do niczego tapetyJulia cukiereczek malutki
MamM
Martynka z Twoim świetnym gustem, zamieszkasz niedługo tak jak chcesz.A nie wiesz jak Ja wam zazdroszczę. Bo moje mieszkanie straszy i wszędzie nie pasujące do niczego tapety
Nasze mieszkanie malutkie, podobają mi się domy i wielkie salony, ale, szczerze, mogę mieszkać nawet w małym, byle by klimat zgodnej rodziny był.
Kiedyś go nie miałam, więc wiem, że to najważniejsze.
I tak wogóle to mogę już do Ciebie przyjechać, nikt z nas nie jest chory
Czytam, że masz sporo gości w tym czasie, więc daj znać jak Ci wyluzują
E
ecza
Gość
Ale słodkaMamy to 9 miesięcy
Jaka radosna mała ślicznotka
Wszystkiego Najlepszego....
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Może być i 40*. Jak dzieci ząbkują to łatwo łapią infekcje, więc nakłada się jedno z drugim i masakra. PS: Ja przeleczyłam Marcysi oko ropiejące i od miesiąca jest spokój. Ale zębów nadal u nas brakGłupieje już lekko, nie wiem co mojemu dziecku jest. Ma 90-95% idzie mu prawa górna jedynka, jak nie obie, ale wystepowaloby przy tym ropienie oczu i wodnisty katar? I jaka max temperatura bywa przy zebach? Wiem ze internet pisze ze moze byc max 37,8 czy tam 38,0, ale czy spotkalyscie sie z wieksza temperarura z powodu zębow?