reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

@Patii26 mówisz masz 😁 jedno "modelowe", jedno pokazujące standardowy poziom czystości podczas posiłków, jedno z czasu kiedy wrocilismy ze szpitala i nie moglismy wychodzic na spacery, a nie chciałam zeby jesien go ominela, wiec przynioslam mu lisci do domu 😂

Załączniki

• 20211104_132826_compress75.jpg
    20211104_132826_compress75.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 66
  • 20211106_151232_compress84.jpg
    20211106_151232_compress84.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 67
  • 20211030_141633_compress65.jpg
    20211030_141633_compress65.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
reklama
@Patii26 mówisz masz 😁 jedno "modelowe", jedno pokazujące standardowy poziom czystości podczas posiłków, jedno z czasu kiedy wrocilismy ze szpitala i nie moglismy wychodzic na spacery, a nie chciałam zeby jesien go ominela, wiec przynioslam mu lisci do domu 😂
Jaki uroczy chłopak ❤❤ wszystkie maluszki są urocze ❤❤

A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie szamponu...jakiego używacie?Bo ja mam mustele ale zaobserwowałam , że zaraz po kąpieli i w dzień po kąpieli Iga non stop się drapie po głowie...później to mija i się zastanawiam czy nie zmienić na coś innego...i tu właśnie problem...bo nie wiem na co a może macie coś sprawdzonego:)
U Melanii brak konkretnych włosów.
Nie mamy szamponu ani płynu do kąpieli 🤷‍♀️

Starsi ludzie tak mają. Moja mama nie lubi ciepła to jeszcze jak się jedzie do niej to tak trzyma 21-22 stopni, ale jak mój tata przylatuje to jak on idzie palić to sauna nawet do 26 stopni. I to samo teściu robi. Ja dziecko rozbieram i potem słyszę - ubierz jej skarpetki! Jakby to było najistotniejsze 😂 i wiecznie mnie wyzywają że ściągam dziecku skarpetki.
Moja mama ma około 20 stopni w domu na codzień, dopiero jak my przyjeżdżamy to hajcuje jak nie wiadomo dla kogo. Powietrze suche makabrycznie, śpi się źle. No i też nóżki zimne, rączki zimne, ubierz ją, przykrywa ją kocykiem, a ta chce latać. No chyba takie babcie są. Na szczęście to tylko takie pierdoły, wszystko inne jest ok.

Jest też tak, że dzieci mają różne preferencje odnośnie temperatury ( nie jakieś ekstremalne oczywiście ). U nas jest 20 stopni w domu, i Melania ma zawsze ciepłe rączki i stópki, a Nastka, jak pamiętam, miała u nas chłodne. Melania jest tłuściutka, a Nastka szczuplutka. Może to też ma jakieś znaczenie 🤔

Ojeeej, jaki on śliczny jest 🥰 I te oczy 😍 Będą z Nelką pasować do siebie 😄 Ja później wyślę zdj małej z sesji na 8 msc 🙂

reklama
Do góry