reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

@Patii26 mówisz masz 😁 jedno "modelowe", jedno pokazujące standardowy poziom czystości podczas posiłków, jedno z czasu kiedy wrocilismy ze szpitala i nie moglismy wychodzic na spacery, a nie chciałam zeby jesien go ominela, wiec przynioslam mu lisci do domu 😂

Załączniki

• 20211104_132826_compress75.jpg
    20211104_132826_compress75.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 68
  • 20211106_151232_compress84.jpg
    20211106_151232_compress84.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 69
  • 20211030_141633_compress65.jpg
    20211030_141633_compress65.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama
@Patii26 mówisz masz 😁 jedno "modelowe", jedno pokazujące standardowy poziom czystości podczas posiłków, jedno z czasu kiedy wrocilismy ze szpitala i nie moglismy wychodzic na spacery, a nie chciałam zeby jesien go ominela, wiec przynioslam mu lisci do domu 😂
Jaki uroczy chłopak ❤❤ wszystkie maluszki są urocze ❤❤

A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie szamponu...jakiego używacie?Bo ja mam mustele ale zaobserwowałam , że zaraz po kąpieli i w dzień po kąpieli Iga non stop się drapie po głowie...później to mija i się zastanawiam czy nie zmienić na coś innego...i tu właśnie problem...bo nie wiem na co a może macie coś sprawdzonego:)
U Melanii brak konkretnych włosów.
Nie mamy szamponu ani płynu do kąpieli 🤷‍♀️

Starsi ludzie tak mają. Moja mama nie lubi ciepła to jeszcze jak się jedzie do niej to tak trzyma 21-22 stopni, ale jak mój tata przylatuje to jak on idzie palić to sauna nawet do 26 stopni. I to samo teściu robi. Ja dziecko rozbieram i potem słyszę - ubierz jej skarpetki! Jakby to było najistotniejsze 😂 i wiecznie mnie wyzywają że ściągam dziecku skarpetki.
Moja mama ma około 20 stopni w domu na codzień, dopiero jak my przyjeżdżamy to hajcuje jak nie wiadomo dla kogo. Powietrze suche makabrycznie, śpi się źle. No i też nóżki zimne, rączki zimne, ubierz ją, przykrywa ją kocykiem, a ta chce latać. No chyba takie babcie są. Na szczęście to tylko takie pierdoły, wszystko inne jest ok.

Jest też tak, że dzieci mają różne preferencje odnośnie temperatury ( nie jakieś ekstremalne oczywiście ). U nas jest 20 stopni w domu, i Melania ma zawsze ciepłe rączki i stópki, a Nastka, jak pamiętam, miała u nas chłodne. Melania jest tłuściutka, a Nastka szczuplutka. Może to też ma jakieś znaczenie 🤔

Ojeeej, jaki on śliczny jest 🥰 I te oczy 😍 Będą z Nelką pasować do siebie 😄 Ja później wyślę zdj małej z sesji na 8 msc 🙂

reklama
Do góry