reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

U nas w nocy to nawet koło 16 🙈🤣 poec włącza się o 5, więc o 7 jest już koło 18, a w dzień około 20, ale my tak mamy ciągle, moja mama jak jesteśmy to pali w piecu tak, że jest 24, ja umieram 🤣🤣
Starsi ludzie tak mają. Moja mama nie lubi ciepła to jeszcze jak się jedzie do niej to tak trzyma 21-22 stopni, ale jak mój tata przylatuje to jak on idzie palić to sauna nawet do 26 stopni. I to samo teściu robi. Ja dziecko rozbieram i potem słyszę - ubierz jej skarpetki! Jakby to było najistotniejsze 😂 i wiecznie mnie wyzywają że ściągam dziecku skarpetki.

reklama
A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie szamponu...jakiego używacie?Bo ja mam mustele ale zaobserwowałam , że zaraz po kąpieli i w dzień po kąpieli Iga non stop się drapie po głowie...później to mija i się zastanawiam czy nie zmienić na coś innego...i tu właśnie problem...bo nie wiem na co a może macie coś sprawdzonego:)
Dobrze jej spłukujesz? Bo zazwyczaj np ja tak mam, że się drapie jak źle sobie włosy spłukam. Młoda używa szamponu z Musteli, więc raczej pewnie nie pomogłam 😃

A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie szamponu...jakiego używacie?Bo ja mam mustele ale zaobserwowałam , że zaraz po kąpieli i w dzień po kąpieli Iga non stop się drapie po głowie...później to mija i się zastanawiam czy nie zmienić na coś innego...i tu właśnie problem...bo nie wiem na co a może macie coś sprawdzonego:)
A ja właśnie chciałam mustelle kupić 🙈

Ale super duży chłopak 😀 My robiłyśmy w tym samym dniu, ale jeszcze muszę wybrać, bo mam ich chyba ponad 100 😂
Ty masz 100 i masz z czego wybierać☺️ a mi może udało się zrobić z 7 zdjęć gdzie nie jest rozmazany i widać jego buźkę i kartkę z ósemką 😆ewidentnie nie lubi zdjęć 😀ale to ma za mną 😜

U nas w nocy to nawet koło 16 🙈🤣 poec włącza się o 5, więc o 7 jest już koło 18, a w dzień około 20, ale my tak mamy ciągle, moja mama jak jesteśmy to pali w piecu tak, że jest 24, ja umieram 🤣🤣
Moi rodzice tak grzeją jak wnuki mają przyjechać... 🥵Ja lubię ciepło ale bez przesady. Oni mają jeszcze ogrzewanie podłogowe więc jest masakra.. Ale już im wytłumaczyłam żeby tak nie robili i narazie pamietają😆

My mamy hippa i jest ok. Z tym że Jasiek nie ma jakoś wybitnie wrażliwej i wymagającej skóry

reklama
Ja zawsze kupuję coś delikatnego w czym mogę wykąpać małego i umyć mu tym włosy. Poprzednio miałam HiPP w kształcie foczki opakowanie a teraz mam świetny olejek myjący z firmy jak nasze forum BabyBoom i też jest super, mega delikatny i nawilżający 🙂

Do góry