reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Oj przy 16 to mi by było zimno:)Ale jak tam nauczeni jesteście to dla Was to temp komfortowa:)Ja też jak to mówi mój mąż bo on z tych ciepłolubnych , że miałam "zimny wychów" ale od jakiegoś czasu 20-21 to dla mnie komfort...kiedyś było to 18-19....ale to chyba tak z wiekiem , że im starszy człowiek tym więcej ciepła potrzebuje🤣
Albo moja warstwa okrywowa z tłuszczyku mniej grzeje...🤣
i skarpetki potrzebne;)

reklama
Jest też tak, że dzieci mają różne preferencje odnośnie temperatury ( nie jakieś ekstremalne oczywiście ). U nas jest 20 stopni w domu, i Melania ma zawsze ciepłe rączki i stópki, a Nastka, jak pamiętam, miała u nas chłodne. Melania jest tłuściutka, a Nastka szczuplutka. Może to też ma jakieś znaczenie 🤔
Nastka może mieć tak po mnie, ja mam wiecznie zimne stopy i ręce, a jest mi ciepło. 😂

Podpinam się teraz pod wszystkie wpisy Vaness o raczkującym dziecku, które próbuje wspinać sią na wszystko - wiszące płaszcze, ruchome krzesła, półeczki, żaluzje w oknach 😲
To jest jazda i co chwila buch na glebę...
Osiwieję, krok w krok za "legwankiem".
A było tak pięknie 2 tygodnie.
I tu nie sprawdzają nam się już za duże ubranka z podwinietymi nogawkami i rękawkami. Wszystko się odwija i krępuję.
Melania ciągnie za sobą te ogony...
Niestety taki etap. U nas jest etap na wspinanie i stawanie. Wszędzie, o wszystko co się da. Próbowała wejść nawet w łóżeczku turystycznym po siatce do góry i się wpinać. Osiwieje 🤦‍♀️

😂😂😂 dziadkowie u mnie rodzice nie bo w szpitalu pracują to świadomi ale u teściów jak w szklarni niestety można gadać dlatego lata w pampersie a teściowa się gotuje bo my pewnie zimno ta 25 stopni aha😂
By było 30 stopni w domu , by wam pot po tyłku leciał to i tak według nich by było zimno dziecku 😂😂😂

Podpinam się teraz pod wszystkie wpisy Vaness o raczkującym dziecku, które próbuje wspinać sią na wszystko - wiszące płaszcze, ruchome krzesła, półeczki, żaluzje w oknach 😲
To jest jazda i co chwila buch na glebę...
Osiwieję, krok w krok za "legwankiem".
A było tak pięknie 2 tygodnie.
I tu nie sprawdzają nam się już za duże ubranka z podwinietymi nogawkami i rękawkami. Wszystko się odwija i krępuję.
Melania ciągnie za sobą te ogony...
Haha mnie najbardziej przeraża ta beztroska 🤣trzymam się albo nie bo coś sięgam🙈 chociaż po upadku to mimo wszystko na trochę jest ostrożniejszy 😅 a powiedz usiądzie się i pobawi? Bo mój to jakby nie widział już zabawek tylko wstawanie już nawet raczkować za dużo mu się nie chce 🤷‍♀️ i siadać już wogole noe próbuje bo po co😅

reklama
Do góry