Niestety ta pora roku sprzyja wszelkim depresjom i nawrotom różnych psychologicznych problemów. Pamiętaj aby niczego nie dusić w sobie. Jeżeli masz chęć pogadać to zadzwoń do kogoś zaufanego lub napisz tu do nas na forum. Jeżeli wkurza cię mąż to pogadaj z nim szczerze i powiedz jak się czujesz. Wiem, że to nie takie proste... Wizyta u specjalisty jak piszą dziewczyny też na pewno ci pomoże. Musisz sobie pomóc bo tkwienie w takim stanie tylko pogarsza sprawę. Warto też spróbować się wyciszać, uspokoić myśli. Może joga lub medytacja, mi bardzo pomogło przy nerwicy lękowej...... BuziakiJa dziś wysiadam sama ze sobą. Wrociła do mnie depresja jak bumerang. Nie mam z kim pogadać co mnie dobija jeszcze bardziej. Mam ochotę zapaść się pod ziemię.
reklama
I po nocy ma dość spokojny oddech i miała też taki nocy nie słychać jakiś świstów z tym, że ta noc dalej nie spokojna. Ciężko było jej zasnąć przez nos a potem spała i przez sen marudziła. Ostatecznie dostała mleko o 6 i śpi. Może ona głodna była bo w dzień mniej je z tego wszystkiegoPoobserwuj czy nie ma przyspieszonego i krótkiego oddechu i czy kiedy oddycha to przykłada do tego jakąś siłę, czy robi to bezwiednie i spokojnie.
Mary2094
Fanka BB :)
Powiem mu co mnie boli to tylko przytaknie i nic więcej, taki to typ, albo zacznie wymieniać argumenty w odwrotną stronę i znów będę ja wszystkiemu winna.Czasami jedna pierdoła może wywołać nawrót depresji, a co dopiero takie coś. Przykro mi, że przez to przechodzisz. Mąż nie pokazuje się jak widać z dobrej strony, nie kumam,.co z tymi facetami, brak dojrzałości kompletnie - nie to, że piszę konkretnie o Twoim, mój nie lepszy, choć w innych kryteriach . Jak to mówi moja kuzynka: za dużo to i świnia nie zje. Specjalista obowiązkowo, a może i ja się zmobilizuję, bo mam skierowanie na terapię.
Muszę poszukać tutaj kogoś na nfz, bo prywatnie to nie dam rady.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
O jakbym o moim czytała.Powiem mu co mnie boli to tylko przytaknie i nic więcej, taki to typ, albo zacznie wymieniać argumenty w odwrotną stronę i znów będę ja wszystkiemu winna.
Muszę poszukać tutaj kogoś na nfz, bo prywatnie to nie dam rady.
Nauczyłam się już odpierać tego typu ataki w moją stronę. Kosztowało mnie to mnóstwo, ale się nauczyłam. Po prostu przygotowuję się do rozmowy wcześniej, i nie daję zbić z tropu tym odwracaniem kota ogonem. On ucieka od tego, co ja powiedziałam wymyślając jakieś z tyłka wzięte problemy, a ja z uporem maniaka wracam do meritum, zbijając wszystkie pseudo argumenty. Teraz już w kłótniach jest lepiej, ale pierwszy raz to był w takim szoku, że nie ogarniał.
Niedługo mama
Tak jak ktoś już pisał Intuicja Ci podpowie czy lepiej to sprawdzić czy nieno u nas nie było jakiegoś niepokojącego oddechu a tylko kaszel i właśnie też gorszy apetyt i takie troszkę inne zachowanie, u nas opłacało sie sprawdzićI po nocy ma dość spokojny oddech i miała też taki nocy nie słychać jakiś świstów z tym, że ta noc dalej nie spokojna. Ciężko było jej zasnąć przez nos a potem spała i przez sen marudziła. Ostatecznie dostała mleko o 6 i śpi. Może ona głodna była bo w dzień mniej je z tego wszystkiego
Ah ta intuicja mnie czasem zawodziTak jak ktoś już pisał Intuicja Ci podpowie czy lepiej to sprawdzić czy nieno u nas nie było jakiegoś niepokojącego oddechu a tylko kaszel i właśnie też gorszy apetyt i takie troszkę inne zachowanie, u nas opłacało sie sprawdzić
Niedługo mama
Haha no różnie to bywa Ja tam wolę być zawiedziona intuicją niż coś przeoczyćAh ta intuicja mnie czasem zawodzi
Pojechaliśmy na kontrolę to lekarz najpierw nagadał że sprawdzimy czy się noe rozwinęło w zapalenie płuc a jak się okazało że wszystko ładnie mu schodzi to powiedział że za szybko bym chciała żeby wyzdrowiał i że przy kolejnych dzieciach będzie lepiej no durny dziqd dobrze że dobry lekarz
Lipaaa
Mary pomoz samej sobie i bądź pewna, że to chwilowe!Muszę się udać bo idę już tyle czasu że dotrzeć nie mogę, a bez pomocy specjalisty z depresji się nie wyleczę, przez chwilę będzie kilka dni gdzie poczuje przypływ energii by znów wpaść w taki dół. Codziennie czuje się zmęczona i senna.
Oczywiście chodzi tu o męża i o jego zachowanie wobec mnie, bo zazwyczaj jest ok, lecz ma on dziwne zagrywki, on jeżeli się wkurzy to karze mnie ciszą że nic nie mówi, i chodzi zły jak przecinak oraz unika mnie, zresztą ostatnio się ciągle unikamy jak ognia. Nie chce on że mną rozmawiać tylko wlepia się w ekran telefonu.
Też mam podobnie czasem z moim facetem
Wysyłam słoneczko:
Niedługo mama
Trzeba rozpocząć juz dawno planowaną akcje upychania naszych facetów w okienko życia na wiosnę ich wypuścimyO jakbym o moim czytała.
Nauczyłam się już odpierać tego typu ataki w moją stronę. Kosztowało mnie to mnóstwo, ale się nauczyłam. Po prostu przygotowuję się do rozmowy wcześniej, i nie daję zbić z tropu tym odwracaniem kota ogonem. On ucieka od tego, co ja powiedziałam wymyślając jakieś z tyłka wzięte problemy, a ja z uporem maniaka wracam do meritum, zbijając wszystkie pseudo argumenty. Teraz już w kłótniach jest lepiej, ale pierwszy raz to był w takim szoku, że nie ogarniał.
O pięknie a u nas zgnita mokra jesień , tez już bym chciała lekki mrózMary pomoz samej sobie i bądź pewna, że to chwilowe!
Wysyłam słoneczko:Zobacz załącznik 1340880
reklama
Mary2094
Bardzo dziękuję za dużo ciepła ❤Mary pomoz samej sobie i bądź pewna, że to chwilowe!
Wysyłam słoneczko:Zobacz załącznik 1340880
Mieliśmy przed chwilą chwile grozy, pierwsze zadławienie mamy zaliczone. Bo Nastka je ostatnimi czasy jak łakomczuch i popycha sobie jeszcze palcami jedzenie w buzi. No i powiem jedno, tak opanowana nigdy nie byłam w życiu. Ale uratowało mnie to ze wiem co w tej sytuacji robić.5 klepnięć wystarczyło i kawałek wyszedł ładnie w całości sam z buzi.