Dni mi się pomyliły w środę byłam no teraz taki brzydki ten oddech ma ale jakoś szpital to ostateczność. Posłucham jej w do jutra i będę kombinować.Ale to w poprzedni piątek byłaś? Nie chce cie straszyć Ale u nas tak było że w piątek ok. Osłuchowo czysty a w niedzielę już na jedno oskrzele zaczęło mu schodzić I też tylko trochę gorszy kaszel się pojawił I żadnej gorączki. AvPOZ oni też w weekendy przyjmują.
Nam deflegmin baby na kaszel lekarka kazała kupić ale to jeszcze jak był osłuchowo czysty, nie pomógł. Ten deflegmin to syrop jest od pierwszego roku życia bo bez recepty poniżej roku nie ma podobno syropów na kaszel.
reklama
Mary2094
Fanka BB :)
Oj prawda. Po BioGai Anastazja miała też wzdęcia.Skład napisany na etykietce to jedno, a to co faktycznie jest w środku to drugie tak naprawde, może być dodatek jakiegoś konserwanta albo bazy, która nie będzie wymieniona. Producenci mogą też mieć różny poziom "czystości" danego czynnika aktywnego, albo z różnych źródeł go otrzymywać.
Tomkowi na przykład nie podchodzi ani BioGaia, ani Delicol, ani Floactiv i inne probiotyki, a jedynie LactoDr., ktory dostalismyw szpitalu przy okazji zapalenia oskrzeli. Inne probiotyki zamiast łagodzić wzdęcia wrecz je wywolywaly, a w skladzie wszystkie mają te same bakterie i nic poza tym.
Znalazlam jakieś przychodnie czynne w sobotę to jutro się wybierzemy. A jak nie prywatnie gdzieś podjadę. Teraz jest jakaś całodobowa opieka w szpitalu ale wykapana jest to nie chce ciągać jej na dwór tym bardziej że nawet pogodna jest. Poobserwujemy w nocy
Poobserwuj czy nie ma przyspieszonego i krótkiego oddechu i czy kiedy oddycha to przykłada do tego jakąś siłę, czy robi to bezwiednie i spokojnie.Znalazlam jakieś przychodnie czynne w sobotę to jutro się wybierzemy. A jak nie prywatnie gdzieś podjadę. Teraz jest jakaś całodobowa opieka w szpitalu ale wykapana jest to nie chce ciągać jej na dwór tym bardziej że nawet pogodna jest. Poobserwujemy w nocy
Niedługo mama
Tak lepiej jechać, ja ostatecznie pojechałam prywatnie bo kuzynka dała mi namiary na dobrego lekarz co przyjmuje prywatnie w niedzielę jakbym nie znalazła to na NFZ bym jechała.Znalazlam jakieś przychodnie czynne w sobotę to jutro się wybierzemy. A jak nie prywatnie gdzieś podjadę. Teraz jest jakaś całodobowa opieka w szpitalu ale wykapana jest to nie chce ciągać jej na dwór tym bardziej że nawet pogodna jest. Poobserwujemy w nocy
Też miałam takie mieszane uczucia ale stwierdziłam że najwyżej lekarz powie ,że jestem nadgorliwa
Patii26
My już zdjęcia z sesji świątecznej wybraliśmy i czekamy na obrobienie i wysyłkę Jak dostaniemy to na pewno tutaj wstawię I liczę na to samo od dziewczyn, które też miały sesje@Vaness tylko daj znać jaki w końcu wybraliście zestaw
My wczoraj byliśmy u znajomego na sesji....
Patii26
Chodzi Ci o adwentowy?czy któraś z Was na tym etapie wieku maluszka robi kalendarz bożonarodzeniowy?
Jeszcze jest za malutka, nie będzie wiedziała o co chodzi. Myślę, że w przyszłym roku ( o ile zdołam) zrobię dla małej jakiś kalendarz adwentowy
Mary2094
My już mamy zdjęcia, ale poczekam typowo na święta by udostępnićMy już zdjęcia z sesji świątecznej wybraliśmy i czekamy na obrobienie i wysyłkę Jak dostaniemy to na pewno tutaj wstawię I liczę na to samo od dziewczyn, które też miały sesje
A ja dziś trochę zmartwiona. Byliśmy na szczepieniu i pediatra dał skierowanie do neurologa i zalecił aby zrobić USG główki z uwagi na to, że mały nie siedzi jeszcze. Ja wiem, że nasz pediatra to zawsze nadgorliwy ale i tak mega się martwię USG i to prywatnie udało mi się dopiero na koniec grudnia umówić a neurologa też prywatnie będę umawiać. Nam nadzieję, że z młodym ok, podobno może też tak być z powodu wcześniactwa.
Co do kalendarza adwentowego to no nie, myślę, że dzieciaczki za małe jeszcze.
Co do kalendarza adwentowego to no nie, myślę, że dzieciaczki za małe jeszcze.
reklama
Tak zrobię poczekam do jutra i pojedziemy prywatnie dostałam namiar od koleżanki. Bo spać nie może ale teraz bawi się więc chyba nie jest tak źle. Modlę się tylko żeby nas do szpitala nie skierowali bo ja już wysiadam od noszenia jej a w szpitalu byłabym samaw domu to w domu.Tak lepiej jechać, ja ostatecznie pojechałam prywatnie bo kuzynka dała mi namiary na dobrego lekarz co przyjmuje prywatnie w niedzielę jakbym nie znalazła to na NFZ bym jechała.
Też miałam takie mieszane uczucia ale stwierdziłam że najwyżej lekarz powie ,że jestem nadgorliwa