Ja zasłony mam tylko w sypialni i też mega ciężkie ale na szynie więc nie ma takiego strachu że coś spadnie, ewentualnie wypnie ze spinek a z zasłon nie zrezygnuje bo rolety mam tylko zewnętrzne więc jak zasłonię to jest mega ciemno a z takich remontowych rzeczy związanych z raczkowaniem Jaśka to musieliśmy wymieniac listwy progowe bo były montowane na wkręty i mógłby sobie pokaleczyć rączki i kolanka albo zaryć twarzą...No ale przynajmniej był powód żeby je wymienić i wygląda to bardziej estetycznieu to Twój M taki jak mój dwa razy sprawdzał u mnie szyna jest w suficie ale i tak się boję w salonie mam 3 metry szerokości i długości tej firanki więc nawet nie chce myśleć co by było
jeszcze gorzej mam z zasłonami bo są ciężkie jak cholera na szyna się nie interesuje zasłonami jeszcze!
ale jak coś zdejme są jeszcze rolety na wścibskich sąsiadów
reklama
dziewczyny, która ze śląska
znacie może tą firmę? Muszę wrzucić na listę prezentów coś co bym chciała i strasznie mi się podobają takie niekonwencjonalne rzeczy ale nie wiem czy warto
znacie może tą firmę? Muszę wrzucić na listę prezentów coś co bym chciała i strasznie mi się podobają takie niekonwencjonalne rzeczy ale nie wiem czy warto
I COAL YOU. unique contemporary jewellery with coal – icoalyou
Unique contemporary coal jewellery made in Poland, Silesia. Proud made of Polish black gold - coal.
www.icoalyou.com
MamM
Fanka BB :)
Tym razem za radą Patii, a dokładnie jej lekarza, smaruję Latopikiem, czyli tym co znalazłam w zapasach z emolientów, praktycznie co chwilę ( kilka razy dziennie ), poprzednio ustąpiło dość szybko, po 2-3 dniach.U nas też tak było i czym posmarujesz?
ja na noc pudrem w płynie i po tyg zeszło.
Puder w płynie też stosowałam, dawniej i na inne zmiany na twarzy, na taki jakby trądzik. Wtedy też ten puder szybciutko pomagał.
Mam to szczęście, że Melania póki co się nie drapie i tak jakby nie wiedziała, że tak wygląda.
A powtarzały się jeszcze takie policzki u Staszka, czy taki jednorazowy objaw miał?
znoqu po marchewce po 3 tygTym razem za radą Patii, a dokładnie jej lekarza, smaruję Latopikiem, czyli tym co znalazłam w zapasach z emolientów, praktycznie co chwilę ( kilka razy dziennie ), poprzednio ustąpiło dość szybko, po 2-3 dniach.
Puder w płynie też stosowałam, dawniej i na inne zmiany na twarzy, na taki jakby trądzik. Wtedy też ten puder szybciutko pomagał.
Mam to szczęście, że Melania póki co się nie drapie i tak jakby nie wiedziała, że tak wygląda.
A powtarzały się jeszcze takie policzki u Staszka, czy taki jednorazowy objaw miał?
po truskawce i porzeczce spróbuję po 10 ms
no u nas pomaga puder więc nie zmieniam
Niedługo mama
A po zupkach z marchewką też maja ostatnio podałam marchewkę że słoiczka to miał takie dziwne kupy tak jakby nie przetrawił tej marchewkę I kilka w ciągu dnia i tez już zaczęłam podejrzewać ale noe wiem U nas nic nie jest takie jednoznacznemuszę za kilka dni znowu spróbowaćTym razem za radą Patii, a dokładnie jej lekarza, smaruję Latopikiem, czyli tym co znalazłam w zapasach z emolientów, praktycznie co chwilę ( kilka razy dziennie ), poprzednio ustąpiło dość szybko, po 2-3 dniach.
Ojej biedactwo mam nadzieję że jej nie przeszkadza tzn że jej nie swędzi z mocno.Pytałaś kiedyś jaki efekt uczuleniowy po marchewce.
Tak to wygląda, tylko buzia.
Wczoraj marchewka gotowana w słupkach do rączki, a dziś taki efekt
Ja znalazlam na instagramie u mamy przedszkolaka fajne zabawy dla dzieci . Polecam takie piłki przyklejam i ma frajdę jak taśma się do rąk przykleja. Wczoraj pudełko zwykle plastikowymi sznurkiem obwiązałam żeby szary były k wrzuciłam tam różne zabawki małe i ma zabawe z wyciąganiem ich i zabawa na jakiś czas bo przeszkadzają sznurki. I dodatkowo wjechał u nas basen z kulkamiI nas najlepsza zabawa jest plastikowymi miskami, butelką po wodzie no i oczywiście obrzeżami od maty...
My po nocce nie spała od 14 do 22. Trochę usnęła o 19 po kąpieli ale to na pół godziny. Nic nie pomogło. Aż o 22 położyłam ją do nas i spalismy razem i nigdy tak dobrej nocki nie mieliśmy. Czytałam dużo o śnie takich 8 miesięcznych dzieci i wychodzi na to że jest to okres rozwoju intelektualnego i dzieci w tym okresie mają problemy właśnie ze snem często budzą się z płaczem są marudzące. To podobno najgorszy okres więc trzeba go przetrwać
reklama
Mary2094
Skąd ja to znam codziennie sobie myślę- pośpi dłużej w dzień odstępy między drzewkami już po 4h i rośnie wypadają te drzemki. Raz po 5min a wczoraj o dziwo ponad 1h spała.My po nocce nie spała od 14 do 22. Trochę usnęła o 19 po kąpieli ale to na pół godziny. Nic nie pomogło. Aż o 22 położyłam ją do nas i spalismy razem i nigdy tak dobrej nocki nie mieliśmy. Czytałam dużo o śnie takich 8 miesięcznych dzieci i wychodzi na to że jest to okres rozwoju intelektualnego i dzieci w tym okresie mają problemy właśnie ze snem często budzą się z płaczem są marudzące. To podobno najgorszy okres więc trzeba go przetrwać
No i widzę jak dziecko się zmienia w kumatego dość człowieka, że jakby zaczęła rozumieć co się do niej mówi. Wczoraj powiedziała słowo - tata jak ją miałam na rękach a nie było w pobliżu taty, a mąż mówił że ponoć jak mnie nie było w pobliżu to mówiła mama