reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

Nam ostatnio zginął smoczek w mieszkaniu i 3 dni szukałam.. Wszystko przeszukałam.. Łącznie z odsuwaniem mebli😃rozumiem gdybyśmy mieszkali w jakimś wielkim pałacu z 10 pokojami... Mógłby wtedy zaginąć..ale na 60 m2 ?? 🤣No ale po tygodniu z delegacji wrócił tatuś i znalazł 🤣
Nam ciągle giną czapeczki...
Od Mary dostałyśmy 2 śliczne i tych pilnuję jak oka w głowie 🙂

reklama
Mi to nagminnie znikają jej białe skarpetki i tylko białe...później się znajdują ale chwilę to trwa...kiedyś był taki odcinek w świat wg bundych ,że ufoludki kradły mu śmierdzące białe skarpetki...tylko u mnie taka różnica , że one są czyste🤣no i żadnego obcego nie widziałam jeszcze:)
To wina skrzatów! Jak nic 😂😂

Nam ostatnio zginął smoczek w mieszkaniu i 3 dni szukałam.. Wszystko przeszukałam.. Łącznie z odsuwaniem mebli😃rozumiem gdybyśmy mieszkali w jakimś wielkim pałacu z 10 pokojami... Mógłby wtedy zaginąć..ale na 60 m2 ?? 🤣No ale po tygodniu z delegacji wrócił tatuś i znalazł 🤣
To ja tak schowałam łańcuszek do smoczka...kupiłam jak jeszcze byłam w ciąży a że moja bezsmoczkowa to mówię dam koleżance która takiego używa...piękny szaro różowy drewniany...no to schowam go w miejsce "pod ręką" aby był jak przyjadą nas odwiedzić...i tak 2 miesiąc go szukam🤣Wszystkie miejsca "pod ręką" przeszukane..inne też i łańcuszka nie ma...serio ktoś go chyba zadziobał🤣Znajdzie się pewnie jak będą mieć 3 latka:)

Mi to nagminnie znikają jej białe skarpetki i tylko białe...później się znajdują ale chwilę to trwa...kiedyś był taki odcinek w świat wg bundych ,że ufoludki kradły mu śmierdzące białe skarpetki...tylko u mnie taka różnica , że one są czyste🤣no i żadnego obcego nie widziałam jeszcze:)
Haha coś w tym jest u nas też są takie ufoludki

To ja tak schowałam łańcuszek do smoczka...kupiłam jak jeszcze byłam w ciąży a że moja bezsmoczkowa to mówię dam koleżance która takiego używa...piękny szaro różowy drewniany...no to schowam go w miejsce "pod ręką" aby był jak przyjadą nas odwiedzić...i tak 2 miesiąc go szukam🤣Wszystkie miejsca "pod ręką" przeszukane..inne też i łańcuszka nie ma...serio ktoś go chyba zadziobał🤣Znajdzie się pewnie jak będą mieć 3 latka:)
Smoczek też nam zaginął i też nie mogę znaleźć pomimo tego że mały wtedy się nie przemieszczał i wiem w którym pomieszczeniu był ostatnio a też nie mamy niewiadomo ile salonów 😅 po kilku dniach udało mi się kupić taki sam😁A chowanie rzeczy pod ręką.... O matko ..... jakbym czytała o sobie 😃aż mi się lżej na sercu zrobiło 😆😉
Mi ciągle giną ale moje czapki i znowu na zimę nie mam żadnej a niestety bez czapeczki to ja już późną jesienią i zimą nie lubię chodzić 🤭

Haha coś w tym jest u nas też są takie ufoludki

Smoczek też nam zaginął i też nie mogę znaleźć pomimo tego że mały wtedy się nie przemieszczał i wiem w którym pomieszczeniu był ostatnio a też nie mamy niewiadomo ile salonów 😅 po kilku dniach udało mi się kupić taki sam😁A chowanie rzeczy pod ręką.... O matko ..... jakbym czytała o sobie 😃aż mi się lżej na sercu zrobiło 😆😉

Mi ciągle giną ale moje czapki i znowu na zimę nie mam żadnej a niestety bez czapeczki to ja już późną jesienią i zimą nie lubię chodzić 🤭
To specjalnie pewnie 😂😂
Ja tak gubię ciuchy, i znów bym musiala sobie kupić jakiś golf, spodnie, może sukienkę😂😂

reklama
Ja przepraszam bardzo, czasem się zastanawiam czy jakieś mi w nocy skrzaty przychodzą i robią syf i wyciągają kurze. Wczoraj wycierałam kurze, odkurzałam i znów mam tonę kurzu na szafkach, Ja się pytam, JAK???!!!! 😂😂
U nas niestety tak samk bardzo szybko się kurzy... Strasznie mnie to denerwuje, bo potem mała śpi w tych kurzach. Nie jestem pedantką, absolutnie, ale kurz codziennie na szafkach mnie irytuje, bo niestety ale nie mam czasu codziennie latać z szmatką i wycierać wszystkie szafki, parapety, komody itp. No ale cóż, od kurzu jeszcze nikt nie umarł, więc staram się o tym nie myśleć haha, bo i tak nic z tym nie zrobię, kurzyć się będzie 😜

Do góry