Lipaaa
Fanka BB :)
U Nas też dziwna noc, mała obudziła się około 5:00 i bardzo płakała jak próbowała zrobić kupkę ostatecznie zrobiła twardą i zbitą ...w sumie dziwna pora na kupkę ,Bo zazwyczaj robi przed pierwszą drzemką a nie z samego rana problem się na szczęście już nie powtórzyłMy też dziś pobudka 5.30.. I bardzo niespokojna noc.. Ja do normalnego funkcjonowania muszę byc wyspana więc każda noc odbiegająca od normy (czyli 1,2 pobudki) to dla mnie tragedia.. I odrazu mam wizję tego że każda noc już tak będzie wyglądać i będę w stanie permanentnego niewyspania
Vaness to chyba nie jest normalne ale my też tak mamy, nie martw się hehe za tydzień Montujemy już oświetlenie na dom, zawsze robimy to tak wcześnie z racji tego, że jedziemy do Polski więc chcęmy się nacieszyć też tą atmosferę tutaj ✌no fakt śmiesznie to wygląda takie ubabrane
ja też ma dwie łyżeczki
nie to że mój peronie przykładnie jadł jak dorosły ale zawsze do sobą coś tam lądowało a teraz ani moja ani jego tylko cała twarze by jadł nie wiem czy to po skoku głupawki dostał czy co? Bo dzisiaj tak samo warzywa jadł oklady z cukini na oczach ahhh te nasze dzieciaczki
podkład hmm ja miałam klasc taki co pod choinkę kładę żeby żywica nie kapała ale jakoś mi nie podrodze bo widzę że zasięg większy a co za różnica czy myje mate czy podłogę, więc odpuściłam
Ps nie wiem czy to normalne ale już czuje święta
Ostatnia edycja: