reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

My też dziś pobudka 5.30..😵 I bardzo niespokojna noc.. Ja do normalnego funkcjonowania muszę byc wyspana więc każda noc odbiegająca od normy (czyli 1,2 pobudki) to dla mnie tragedia.. I odrazu mam wizję tego że każda noc już tak będzie wyglądać i będę w stanie permanentnego niewyspania 🤣
U Nas też dziwna noc, mała obudziła się około 5:00 i bardzo płakała jak próbowała zrobić kupkę ostatecznie zrobiła twardą i zbitą ...w sumie dziwna pora na kupkę ,Bo zazwyczaj robi przed pierwszą drzemką a nie z samego rana 🤷‍♀️ problem się na szczęście już nie powtórzył
no fakt śmiesznie to wygląda takie ubabrane😂
ja też ma dwie łyżeczki 😂
nie to że mój peronie przykładnie jadł jak dorosły ale zawsze do sobą coś tam lądowało a teraz ani moja ani jego tylko cała twarze by jadł 🤦🏻‍♀️ nie wiem czy to po skoku głupawki dostał czy co? Bo dzisiaj tak samo warzywa jadł oklady z cukini na oczach 🤪 ahhh te nasze dzieciaczki

podkład hmm ja miałam klasc taki co pod choinkę kładę żeby żywica nie kapała ale jakoś mi nie podrodze bo widzę że zasięg większy a co za różnica czy myje mate czy podłogę, więc odpuściłam 😜

Ps nie wiem czy to normalne ale już czuje święta 😂😂😂🥰🤗
Vaness to chyba nie jest normalne ale my też tak mamy, nie martw się hehe⛄ za tydzień Montujemy już oświetlenie na dom, zawsze robimy to tak wcześnie z racji tego, że jedziemy do Polski więc chcęmy się nacieszyć też tą atmosferę tutaj ✌

Ostatnia edycja:
reklama
U Nas też dziwna noc, mała obudziła się około 5:00 i bardzo płakała jak próbowała zrobić kupkę ostatecznie zrobiła twardą i zbitą ...w sumie dziwna pora na kupkę ,Bo zazwyczaj robi przed pierwszą drzemką a nie z samego rana 🤷‍♀️ problem się na szczęście już nie powtórzył

Vanessa to chyba nie jest normalne ale my też tak mamy, nie martw się hehe⛄ za tydzień Montujemy już oświetlenie na dom, zawsze robimy to tak wcześnie z racji tego, że jedziemy do Polski więc chcęmy się nacieszyć też tą atmosferę tutaj ✌

Vanessa to chyba nie jest normalne ale my też tak mamy, nie martw się hehe⛄ za tydzień Montujemy już oświetlenie na dom, zawsze robimy to tak wcześnie z racji tego, że jedziemy do Polski więc chcęmy się nacieszyć też tą atmosferę tutaj ✌
Ja coś czuje ze nas czeka kolejna ciężka noc bo Jasiek już śpi od godziny 😭zazwyczaj kładę go 19-20 a dziś już nie dalo rady go przetrzymać... Jak o 3 w nocy będzie już wyspany to chyba padnę... 🥴

no fakt śmiesznie to wygląda takie ubabrane😂
ja też ma dwie łyżeczki 😂
nie to że mój peronie przykładnie jadł jak dorosły ale zawsze do sobą coś tam lądowało a teraz ani moja ani jego tylko cała twarze by jadł 🤦🏻‍♀️ nie wiem czy to po skoku głupawki dostał czy co? Bo dzisiaj tak samo warzywa jadł oklady z cukini na oczach 🤪 ahhh te nasze dzieciaczki

podkład hmm ja miałam klasc taki co pod choinkę kładę żeby żywica nie kapała ale jakoś mi nie podrodze bo widzę że zasięg większy a co za różnica czy myje mate czy podłogę, więc odpuściłam 😜

Ps nie wiem czy to normalne ale już czuje święta 😂😂😂🥰🤗

Ja tez już czuje święta i o dziwo mnie cieszą.To są moje drugie normalne święta, nie w pracy. Tak miałam grudzień cały wyjęty z życia bo największy ruch w handlu, a tydzień przed świętami codziennie po 12h w pracy więc święta mnie nie cieszyły, tylko w dniu wigilii siadałam przy stole i oko samo leciało. 🤷‍♀️

A właśnie, będziecie miały choinkę? Bo ja chyba zakupię taką malutką na półkę, bo boję się że Tusia na siebie zrzuci.

Pochwalę się, zrobiłam tort, tym razem na swoje urodziny. Kakaowy biszkopt, krem ze śmietany 36, czekolady i mascarpone, plus blaty posmarowane nutellą, obsypany prażonymi orzechami laskowymi. Przegięłam, ale taki dobry, że klękajcie narody 🙈🙈 (oczywiście dla tych, co lubią czekoladę i orzechy laskowe)..
jak zwykle ślinka mi cieknie🤪

Kochana💐
z okazji urodzin życzę Ci uważnych oczu👀, które dostrzegą sprawy życia codziennego,
Uszu👂, które wyłowią wszelkie przemilczenia,
Rąk👐, które będą nieskończenie♾ chętne do pomocy,
Mądrych słów wypowiedzianych we właściwym momencie,
Kochającego serca ♥️, któremu pozwolisz poprowadzić się przez życie,
aby tam, gdzie Ty, była miłość.
Najlepszego zaszalej😘
🥳🎂🍾🥂🎉🛍

Mojej apetyt się nie psuje niezależnie od wszystkiego, nie wiem jak ona to robi. Jak je sama, to wpyla jak małpka kit. A jak ją karmię łyżeczką papkami, to pluje i odwraca głowę. A z jajek lubi głównie żółtko, białko jej nie leży 🙈😂

Jak Dobrusia miała 2 miesiące na Aliexpress zamówiłam dwie lalki Metoo. Jedną dla Dobrusi, drugą dla jej trochę starszej koleżanki. No i jak ta dziewczynka (córka mojej przyjaciółki, 5 miesięcy różnicy między dziewczynkami jest) miała pierwsze urodziny, to zrobiłam jej tort a jako dodatkowy prezent poszła ta lala. Z racji tego, że to z Aliexpress to nie mogłam kupić spersonalizowanej z imieniem, więc kupiłam naprasowanki i dla Dobrusi i dla Marysi. Pamiętam, że przyszły, pamiętam, że je oglądałam, ale przyszły przed lalkami i schowałam je w latwo dostępne miejsce, o którym na pewno będę pamiętać. Taaaa, minęły już prawie 4 lata...

Pochwalę się, zrobiłam tort, tym razem na swoje urodziny. Kakaowy biszkopt, krem ze śmietany 36, czekolady i mascarpone, plus blaty posmarowane nutellą, obsypany prażonymi orzechami laskowymi. Przegięłam, ale taki dobry, że klękajcie narody 🙈🙈 (oczywiście dla tych, co lubią czekoladę i orzechy laskowe)..

Mój wysoki cholesterol lubi to 😍😍👍
Wszystkiego kochana najlepszego z okazji urodzin! Spełnienia wszelkich marzeń! ❤

reklama
Vaness to chyba nie jest normalne ale my też tak mamy, nie martw się hehe⛄ za tydzień Montujemy już oświetlenie na dom, zawsze robimy to tak wcześnie z racji tego, że jedziemy do Polski więc chcęmy się nacieszyć też tą atmosferę tutaj ✌
uff 😜
o rany góry, śnieg i święta Kocham 😍
wrzuć nam na święta jakieś foto niekoniecznie Waszego domu 😉 ahhh tam musi być nieziemsko pięknie ❤️

Do góry