Patii26
Fanka BB :)
Hahaha, no pięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha, no pięknie
Ślicznościrównież pozdrawiamy
Piękność
To wczoraj Nastka na plaży
napisałam teściowa. Tak naprawdę to nie jest moja teściowa. To jest macocha mojego Chrisa. Ja dobrze się czuje, nie mam praktycznie wgl objawów ciąży tylko tyle żeTeściowa olej, wszystkich ludzi nie zadowolisz. U mnie w rodzinie jest rodzeństwo z tego samego roku, chlopak z lutego, siostra z grudnia. Ich rodzice czekali jeszcze krócej
Jak się czujesz?
U mnie w pracy dzieciaci to mniejszość, ale ja w korpo pracuje więc może dlatego też kiedyś byłam nastawiona na karierę, wyjazdy a teraz priorytety się zmieniły i w życiu bym nie wróciła do poprzedniego życia
OMG ona na tym zdjęciu wygląda na starszą zdecydowanie i jeszcze ta kokardka i panterka robi swojeTo wczoraj Nastka na plaży
Właśnie wróciliśmy z trasy do domu. Panna się wyspała i lipa, teraz nie chce spać.
dokładnie to samo chciałam napisać hahahaOMG ona na tym zdjęciu wygląda na starszą zdecydowanie i jeszcze ta kokardka i panterka robi swoje
szczerze nie chę być wulgarna ale kopniaka bym jej sprzedała i tyle bym ją tam widziałanapisałam teściowa. Tak naprawdę to nie jest moja teściowa. To jest macocha mojego Chrisa. Ja dobrze się czuje, nie mam praktycznie wgl objawów ciąży tylko tyle że
Raz wymiotowałam
Dużo osób to mi mówi że wygląda na starsząOMG ona na tym zdjęciu wygląda na starszą zdecydowanie i jeszcze ta kokardka i panterka robi swoje