Ja bym tak została jakbym już miała takie warunkiMój tata już od dobrych 15 lat tam mieszka. Ale mu zostały 3 lata do emerytury, i wraca do Polski bo tęskni jednak za krajem - bo morze i góry już mu bokiem wychodzą
reklama
Mama_Mii2021
Fanka BB :)
No właśnie mam do nadrobienia ponad 200 stron. Z malutką wszystko dobrze, mamy już dwa ząbki, waży już prawie 8 kg haha rośnie nam jak na drożdżachU nas To byś musiała z kilkaset stron przeczytać aby nadrobić A jak tam twoja maleńka?
Figola3
też tak może się trafić ja miałam na myśli, że jak teraz ewidentnie widać, że są np. niebieskie to na brązowe już na pewno się nie zmienią Kiedyś widziałam tablicę z różnymi odcieniami niebieskich oczu, było tego z 10, od bardzo jasnego jak ma husky do bardzo ciemnego aż prawie szareNo to w takim razie ja na dzień dzisiejszy nie wiem jakie bym wpisała w jakieś dokumenty bo ciężko powiedzieć jaki ona ma obecnie kolor
Mama_Mii2021
U mnie dobrze wszystko tylko nie mam praktycznie na nic czasu, dom praca studia. Malutka ma się dobrze. Waży prawie 8 kg. Mamy już dwa ząbkiNo hej hej Lepiej opowiadaj co tam u Ciebie i Twojej małej na jakim już etapie jest jeśli chodzi o fizyczność, czy już coś szama sobie dobrego?
Mama_Mii2021
A jak tam wasze maluszki? I co u was ?
Figola3
moja też pod brodą miała taką wysypkę jak Nela, zaraz po tym jak pisałaś. ale było tego mało i dużo na brzuchu leżała, żeby wietrzyć i minęło samo, bo moim zdaniem to były potówki - ciepło plus ślina. Ale u was ewidentnie było bardzo zaognione to lekarz koniecznie musiał obejrzećTo moja Nela ma to samo co u Was, na ciele ( udach, łydkach, rekach i dekolcie) takie suche lekko czerwone placki, smkrowalam Emulsja do ciała z Emolium, Bioderma do atopikow i nie znika. Pisałam Wam niecały Msc temu, że pod broda i na dekolcie gdzie broda styla się z klatką zrobiły się krostki a potem płaski czerwone aż w końcu były tak zaognione m, że wyglądały strasznie, swędziało ją to, plus na brzuchu taka jakby Wysypka. Pediatra przepisał nam maść robiona z sterydem i po dwóch dniach smarowania 2 razy dziennie ( rano i wieczorem po kąpieli) wyglądało to naprawdę dobrze , czerwonego już nie było, jedynie zostały ślady takie suche i kolor był takie lekko ciemniejszy od skóry. Pediatra mówił, żeby już smarować raz dziennie i po 2 dniach nic już nie było, więc przestałam smarować tą maścią, ale kurcze po dwóch dniach znow wróciło jak przestałam smarować... Jak posmarowałam, zniknęło i tak w kółko.. I juz nie wiem czy to alergia na bmk czy co, bo to wgl nie znika. Musiałabym chyba przejść się z nią do alergologa.
Figola3
u mnie też tekst nie wiem w co się ubrać mąż dodaje dobrze, że powiedziałaś, ze nie wiesz a nie że nie maszno bo facetów to łatwiej ubrać gacie spodnie i koszula/lka gotowe a u nas to jakaś masakra wchodzę do garderoby i wiecznie nie wiem co założyć
od jakiegoś czasu chodzi mi pomysł żeby zostawić sobie po 5 zestawów na codzień, od święta i na imprezy reszta do wywalenia! Tylko po co mi wtedy garderoba
Mary2094
Największy tam jest odsetek osób z depresją. Ale nie ma co się dziwić jak wiecznie leję. Jedynie od czerwca tak do września ładnie jest.To u niej w ogóle całą noc jest jasno latem i też spać nie mogłam Ale właśnie zimą to jest wciąż ciemno. No przepiękny kraj ale raczej nie mogłabym tam mieszkać
Mary2094
My dziś świętujemy pół roku malutkiej ona dziś też imprezowy nastrój maA jak tam wasze maluszki? I co u was ?
reklama
ale extra ciężki się bo to minie mój w przyszły piątek 7 ms już tęsknię jak był malutki rany dopiero co byłam zielona jeśli chodzi o ciążę teraz o dziecko ale jakby nie patrzeć prawie 7 ms już doświadczenia chyba do cv sobie wpisze wbrew pozorom to ciężka praca umysłowo fizyczna tylko inaczejMy dziś świętujemy pół roku malutkiej ona dziś też imprezowy nastrój ma