reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Sukienka jest spoko. Zależy też jaka to sesja, jeżeli gdzieś w plenerze, tak na luzie to wybierz dżinsy. Jeżeli mały ubrany w mini gajerek czy coś takiego i ma być elegancko to bierz sukienkę 😉🙂
Zgadzam się...ja bym tak zrobiła:)
Pokaż efekty tej sesji jak już będziesz miała fotki. Zdjęcia są takie wzruszające i piękne zazwyczaj 😇
Pewnie że pokaż...lubimy oglądać chociaż Ty chyba pisałaś Vanes , że nie pokazujesz synka w internecie coś mi się kojarzy....
Moja koleżanka miała podobną sytuację u małego tylko ze na buzi mu wychodziło i ropne zmiany a małego karmiła piersią i niestety odstawianie kolejnych produktów z diety nie pomogło 🙈dziś z perspektywy czasu mówi, że poprostu trzeba przeczekać. A ja to już jestem na takim etapie, że poprostu chce chociaż znaleźć jakąś maść żeby mu złagodzić te zmiany i wiedzieć czym dalej karmić 😩
ja myślę , że się okaże , że to nie alergia na mleko...u mnie niby mleko antyalergiczne mega a też z takim walczę....będzie tak jak MamM pewnie pisała...przejdzie po czasie a później się okaże że pewnie alergia jakaś wziewna....chociaż mam nadzieję , że u Was skończy się na tym "przejdzie po czasie" z mojej wypowiedzi bo alergia na coś innego u Was rodziców nie występuję o ile się nie mylę.....chyba że pomieszałam z inną mamą:)

reklama
Każdy lekarz mi powtarza , że kosmetyki mam dobre i wiesz co te zmiany udaje mi się zasuszyć ale potem nie mogę się ich pozbyć 🙈
Hmmm tylko tam też jest bmk czy myślisz o kozim?
tzn że nadal dostaje coś alergizującego skoro nadal jest problem na skórze
a skąd wiesz że bmk?

PS pytałam mojego dietetyka bo u nas też było podejrzenie i ona była zdania że taki maluch to co najwyżej nadwrażliwość może mieć która za jakiś czas mija. nie wiem czy pamiętasz ale ja miałam sporo przygód i wbrew wszystkim lekarzom postawiłam na holle A2 bio ale nie będę Ci tego polecać bo ja to jestem w gorącej wodzie kąpana i mnie to już wkurzyło że dostaję takie wielkie g...I żadnej ulgi😂 ale muszę powiedzieć że problemów nigdy od tamtej pory nie miał może fart a może to było chwilowe🤷🏻‍♀️

Też się szykujemy na sesję i stwierdzam że tylko ja nie mam się w co ubrać 😂😂😂
no bo facetów to łatwiej ubrać 😂gacie spodnie i koszula/lka gotowe a u nas to jakaś masakra 🙄 wchodzę do garderoby i wiecznie nie wiem co założyć
od jakiegoś czasu chodzi mi pomysł żeby zostawić sobie po 5 zestawów na codzień, od święta i na imprezy reszta do wywalenia! Tylko po co mi wtedy garderoba 🤔😂

Zgadzam się...ja bym tak zrobiła:)

Pewnie że pokaż...lubimy oglądać chociaż Ty chyba pisałaś Vanes , że nie pokazujesz synka w internecie coś mi się kojarzy....
dobrze pamiętasz Mąż ma schiz zajmuje się szeroko rozumianym bezpieczeństwem i czasem takie historie przynosi że dziwię się ludziom którzy wystawiają fotki dzieci a już tych gołych to 🥶🙄 no ale w sumie to sumie się w tej kwestii więc jest jak jest 😍
jak będzie dorosły to sobie zdecyduje sam!

Moja koleżanka miała podobną sytuację u małego tylko ze na buzi mu wychodziło i ropne zmiany a małego karmiła piersią i niestety odstawianie kolejnych produktów z diety nie pomogło 🙈dziś z perspektywy czasu mówi, że poprostu trzeba przeczekać. A ja to już jestem na takim etapie, że poprostu chce chociaż znaleźć jakąś maść żeby mu złagodzić te zmiany i wiedzieć czym dalej karmić 😩
No tak, może też tak być. Tym bardziej, że mój narzeczony jest alergikiem i atopowcem. Ma alergie na pyłki traw, różne drzewa. U może się okazać, że mała też ma alergie wziewną ( oby jednak nie). Mam nadzieję, że to będzie przejściowe. Bo u nas tylko maść ro uone z sterydem działa, ale tak jak pisałam, jak przestanę ją stosować to pojawia się na nowo, a nie będę codziennie ją sterydem smarować, bo jest malutka..
właśnie Mężuś też tak mówi bo mi gadam że już nie kobieco się czuję 😭 w tych łachach on oczywiście że wyglądam pięknie i bla bla...ale wiecie strzeżonego....😂 chyba tak zrobię chłopaki na luzie jasne spodnie piaskowe i koszule jasne więc tak pastelowo😜
No to jak oni tak ładnie pastelowo się ubierają to nie widzę innej opcji a żebyś sukienkę założyła 😉
A próbowałaś tego pudru w płynie?
tylko on nie wyleczy przyczyny 😕 może spróbuj mleka eko
No właśnie to jest to, że ten puder nie wyleczy... Ale ja go stosowałam właśnie z Twojego polecenia gdy mała miała to pod broda zaognione a były upały i ciągle się tam pociła i ta skóra nie oddychała, to ten puder był rewelacyjny, bo broda się nie ocierała o klatkę i nie robiły się większe rany czy odparzenia 😉
Też się szykujemy na sesję i stwierdzam że tylko ja nie mam się w co ubrać 😂😂😂
My nigdy nie mamy się w co ubrać 😂 a w szafie multum ubrań, w których nie chodzimy 😅 Ale ich nie wyrzucimy bo " jeszcze może kiedyś założę" 🤣

dobrze pamiętasz Mąż ma schiz zajmuje się szeroko rozumianym bezpieczeństwem i czasem takie historie przynosi że dziwię się ludziom którzy wystawiają fotki dzieci a już tych gołych to 🥶🙄 no ale w sumie to sumie się w tej kwestii więc jest jak jest 😍
Czyli w większości nam dziewczynom tu się dziwisz 😂
Nie no, ja rozumiem całkowicie i szanuje 👍 każdy ma prawo do prywatności i nie musi pokazywać zdj w necie.

Czyli w większości nam dziewczynom tu się dziwisz 😂
Nie no, ja rozumiem całkowicie i szanuje 👍 każdy ma prawo do prywatności i nie musi pokazywać zdj w necie.
nie no tak jak mówisz każdy ma prawo robić jak chce, mój M to może się dziwi ale nie czyta mam nadzieję a ja Wasze zdjęcia uwielbiam 😍
ale to trochę jest tak jak z każdą profesją niestety jak wiesz czym śmierdzi to się tam nie pchasz 😂

reklama
Czasem się zastanawiam czy też dobrze robię że wstawiam młodej foto w neta.

Do góry