E
ecza
Gość
Zgadzam się...ja bym tak zrobiłaSukienka jest spoko. Zależy też jaka to sesja, jeżeli gdzieś w plenerze, tak na luzie to wybierz dżinsy. Jeżeli mały ubrany w mini gajerek czy coś takiego i ma być elegancko to bierz sukienkę
Pewnie że pokaż...lubimy oglądać chociaż Ty chyba pisałaś Vanes , że nie pokazujesz synka w internecie coś mi się kojarzy....Pokaż efekty tej sesji jak już będziesz miała fotki. Zdjęcia są takie wzruszające i piękne zazwyczaj
ja myślę , że się okaże , że to nie alergia na mleko...u mnie niby mleko antyalergiczne mega a też z takim walczę....będzie tak jak MamM pewnie pisała...przejdzie po czasie a później się okaże że pewnie alergia jakaś wziewna....chociaż mam nadzieję , że u Was skończy się na tym "przejdzie po czasie" z mojej wypowiedzi bo alergia na coś innego u Was rodziców nie występuję o ile się nie mylę.....chyba że pomieszałam z inną mamąMoja koleżanka miała podobną sytuację u małego tylko ze na buzi mu wychodziło i ropne zmiany a małego karmiła piersią i niestety odstawianie kolejnych produktów z diety nie pomogło dziś z perspektywy czasu mówi, że poprostu trzeba przeczekać. A ja to już jestem na takim etapie, że poprostu chce chociaż znaleźć jakąś maść żeby mu złagodzić te zmiany i wiedzieć czym dalej karmić