to Twój tata tam na stałe o rany ale Ci niesamowicie dobrze ja jestem zachwycona uwielbiam góry mój numer 1 to droga Trolli zaj....wracam kurde Mary ale narobiłaś mi smaczka też się chyba wybiorę miałam na Madagaskar (bo ślub tam brałam) ale chyba NorwegiaJest jest tez uwielbiam i dopóki nie byłam w ciąży to co roku leciałam do taty. Teraz czekam aż młoda skończy rok i lecimy
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
W szpitalu u Nastki wszystko niby było prawidłowe, także tego..
No, trochę szkoda ze wtedy w szpitalu nie zrobili tego porządnie... Po raz drugi maluszek musi przechodzić przez to wszystko
wariatka
mam taką sukienkę ale nie wiem czy nie za poważnie
Zobacz załącznik 1311702
czy nie lepiej dżinsy (jak się w jakiś zmieszczę) i bluzka
Boska ta kiecka, idź w niej!
A gdzie ja kupiłaś?
No niby drogo ale ciuchy i to markowe można nieraz w lepszych cenach kupić już u nas Też byłam w Norwegii u kuzynki i być może za rok polecimy do niej. Tam jest przepięknie, u niej latem białe noce bo mieszka 200 km od Trondheim w stronę Narviku. Klimat jednak za surowy jak dla mnieJest jest tez uwielbiam i dopóki nie byłam w ciąży to co roku leciałam do taty. Teraz czekam aż młoda skończy rok i lecimy
Mary2094
Mój tata już od dobrych 15 lat tam mieszka. Ale mu zostały 3 lata do emerytury, i wraca do Polski bo tęskni jednak za krajem - bo morze i góry już mu bokiem wychodząto Twój tata tam na stałe o rany ale Ci niesamowicie dobrze ja jestem zachwycona uwielbiam góry mój numer 1 to droga Trolli zaj....wracam kurde Mary ale narobiłaś mi smaczka też się chyba wybiorę miałam na Madagaskar (bo ślub tam brałam) ale chyba Norwegia
Mary2094
A ja Ci pisałam że teraz dziecko będzie jak tornado będzie się działoUpdate: @Vaness moja mała jednak już ściąga skarpetki dopiero co nauczyła się dotykać stóp i wkładać do buzi, tak teraz przy każdym przebieraniu nogi lecą do góry i siup skarpetki ściągnięte
Mary2094
Mój Tata wraz z bratem siedzą w Bergen. (Jest tam m.in słynne Bryggen). Mnie te białe noce wkurzały, raz w czerwcu trafiłam że do ok 1 w nocy jasno jak diabli, chwile ciemno i później 5 rano znów jasno. Ale za to zimą do ok 9 rano ciemnica.No niby drogo ale ciuchy i to markowe można nieraz w lepszych cenach kupić już u nas Też byłam w Norwegii u kuzynki i być może za rok polecimy do niej. Tam jest przepięknie, u niej latem białe noce bo mieszka 200 km od Trondheim w stronę Narviku. Klimat jednak za surowy jak dla mnie
To u niej w ogóle całą noc jest jasno latem i też spać nie mogłam Ale właśnie zimą to jest wciąż ciemno. No przepiękny kraj ale raczej nie mogłabym tam mieszkaćMój Tata wraz z bratem siedzą w Bergen. (Jest tam m.in słynne Bryggen). Mnie te białe noce wkurzały, raz w czerwcu trafiłam że do ok 1 w nocy jasno jak diabli, chwile ciemno i później 5 rano znów jasno. Ale za to zimą do ok 9 rano ciemnica.
mosquitoNo, trochę szkoda ze wtedy w szpitalu nie zrobili tego porządnie... Po raz drugi maluszek musi przechodzić przez to wszystko
Boska ta kiecka, idź w niej!
A gdzie ja kupiłaś?
reklama
No to witaj w klubie spacer na zew co chwilę zakładamUpdate: @Vaness moja mała jednak już ściąga skarpetki dopiero co nauczyła się dotykać stóp i wkładać do buzi, tak teraz przy każdym przebieraniu nogi lecą do góry i siup skarpetki ściągnięte