reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny szukam bezrękawnika kamizelki dla córci na teraz bo pogoda średnia a na kurtkę wydaję mi się że jeszcze za wcześnie...widziałyście może coś gdzieś ciekawego?Bo szukam i znaleźć nie mogę za rozsądna kasę....bo znalazłam ale za 80 zł a to zdecydowanie za dużo jak na używanie przez 2 miesiące.....
Polecam Vinted ja znalazłam kombinezon na zimę za 10zl 🙂

ta już się obłowiłam jednak marka mnie nigdy nie zawodzi 😍
w weekend byliśmy u siostry po raz pierwszy od urodzenia i mały dostał czapeczkę rozwaliła mnie cena jak zobaczyłam w domu😱
a jeszcze w drodze do domu mówię jaka beznadziejna czapka bo z wiązaniem mały nie lubi nic na szyi 😂
Ja pier… jaka cena 😳za czapkę 😳

Oj to chyba kiepsko po cc się czułaś 😳 Ja smigalam od początku i większość sama robiłam przy młodym bo czułam się na siłach 😄
Ja też od początku wszystko sama, jedynie co to pomagali mi przy noszeniu fotelika z małym przez pierwsze miesiące a teraz to już właściwie nie pamiętam ze miałam cc, 😉 ale we wrześniu chce iść do urofizjoterapeuty żeby zobaczyła jak tam moje zrosty😅

reklama
Do góry