reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
My mamy jutro kontone badanie krwi. Czy któraś z Was wie jak pobierają krew 5 mięsięcznym niemowlakom?
Wcześniej zawsze miała z główki.
Nie wiem na jak drastyczny widok się nastawić.

My mamy jutro kontone badanie krwi. Czy któraś z Was wie jak pobierają krew 5 mięsięcznym niemowlakom?
Ja byłam na pobieraniu krwi jak tyle co zaczęła 3 miesiąc i miała pobieraną krew normalnie z żyły łokciowej....trzeba trzymać dość mocno rączkę i Pani się wkłuwa...tylko takim maluchom nie pobierają krwi próżniowo jak dorosłym tylko tak kapie po kropelce....przynajmniej u mnie....Na następne idzie z tatusiem bo ja byłam mokra z tych wrażeń bo tą rączkę trzeba dość mocno trzymać żeby była prosta...:(

Ja byłam na pobieraniu krwi jak tyle co zaczęła 3 miesiąc i miała pobieraną krew normalnie z żyły łokciowej....trzeba trzymać dość mocno rączkę i Pani się wkłuwa...tylko takim maluchom nie pobierają krwi próżniowo jak dorosłym tylko tak kapie po kropelce....przynajmniej u mnie....Na następne idzie z tatusiem bo ja byłam mokra z tych wrażeń bo tą rączkę trzeba dość mocno trzymać żeby była prosta...:(
Dziękuję. To już trochę mniej stresu, ale i tak zaczynam panikować 😧

niemowlakom pobiera się krew z rączki zewnętrzna strona 😜 widok normalny bardziej tata zlany potem był😁
aczkolwiek pouczałam drugą pielęgniarkę żeby dziecku nie wciskała kitu, że nie boli
nie nawidzę jak tak mówią albo wciskają te swoje lizaki bo to jest tłumienie w dziecku emocji
a potem dziwne, że dzieci się boją jak od małego się je okłamuje ahh🤬
mówię Wam taką minę zrobiła ale nawet się nie zająknęła 😂

reklama
Do góry