reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

A ja zwyczajnie po kilku dniach nieobecnosci nie czytam zaleglych wpisów, bo nie mam na to czasu 😬
Ale teraz nadrobię kilka zapytań przynajmniej-mam na imię Kaśka, mój mały też ślini się jak wściekły, tylko ze juz przywyklam, bo robi tak od 2 miesięcy 😂 a tu macie jego fotke z chrztu z mini-sesji😊 mój mały pucuś 😁 cały jest szczuplutki, tylko te policzki ma jak mama 😁
Ale śliczny 🥰 I oczy ma cudowne niebieskie 😍 Powiem Ci, że oczy ma w środku normalnie identiko jak moja Nelka 😍

reklama
A ja zwyczajnie po kilku dniach nieobecnosci nie czytam zaleglych wpisów, bo nie mam na to czasu 😬
Ale teraz nadrobię kilka zapytań przynajmniej-mam na imię Kaśka, mój mały też ślini się jak wściekły, tylko ze juz przywyklam, bo robi tak od 2 miesięcy 😂 a tu macie jego fotke z chrztu z mini-sesji😊 mój mały pucuś 😁 cały jest szczuplutki, tylko te policzki ma jak mama 😁
jak ]a czuprynka 😂 mój to ledwo włoski ma a już 5 ms za nim😂

Spokojnie, urosną! Jeszcze będziesz na te włosy narzekać 😃
Zawsze się narzeka niezależnie czy włosy są czy ich nie ma 😜 ja aktualnie narzekam, że ma już tak długie, że nie da się ich postawić na samej wodzie, żeby tak fajnie były podniesione i stale ma upocone, przylizane. Rozważam małe cięcie, ale boję się, że go oszpecę, a wstydzę się poprosić znajomą fryzjerkę, że mnie wyśmieje 😂 z tyłu już przycięłam, bo można było kucyka zrobić 😂

jaka słodziutka. Kurdeee też bym pokazała moją małą ale nie mogę niestety
A dlaczego nie możesz?Bo nie chcesz czy nie możesz?Bo tak mnie to zaciekawiło:)
Cudny jest ❤️ ❤️ ❤️
Pampersa jest dobrze kupować na allegro lub przez empik. Ostatnio zapas premium care 204 pieluszki w rozmiarze 3 kupowałam za 119zl i przez empik
Też ostatnio kupiłam na allegero premium care ale 2:)
A ktoś może testował te nowe(chyba nowe) z lidla?Premium ?Bo niby się chwalą ,że bez wybielacza...antyalergiczne...itd...

Zawsze się narzeka niezależnie czy włosy są czy ich nie ma 😜 ja aktualnie narzekam, że ma już tak długie, że nie da się ich postawić na samej wodzie, żeby tak fajnie były podniesione i stale ma upocone, przylizane. Rozważam małe cięcie, ale boję się, że go oszpecę, a wstydzę się poprosić znajomą fryzjerkę, że mnie wyśmieje 😂 z tyłu już przycięłam, bo można było kucyka zrobić 😂
My nie podcinamy z wiadomych względów 😃 ale u nas jak nie uczeszemy to tył cały stoi, a jak się spoci to głowa mokra

A dlaczego nie możesz?Bo nie chcesz czy nie możesz?Bo tak mnie to zaciekawiło:)

Cudny jest ❤️ ❤️ ❤️

Też ostatnio kupiłam na allegero premium care ale 2:)
A ktoś może testował te nowe(chyba nowe) z lidla?Premium ?Bo niby się chwalą ,że bez wybielacza...antyalergiczne...itd...
Ja zobaczę jak będę w Bydgoszczy to może paczkę kupię. Bym mogła się bawić w testera pieluch, i oceniać 😂😂😂

Jaki przystojniak!!! 🥰

Laski, kupiłam w netto z ciekawości ich pieluchy - new sensation, bo jestem na tropie tańszych pieluch niż pampers. I polecam jestem mega zaskoczona, przypominają pampers premium care, i nie spotkałam się by w pampersach była tak dobra gumką i rzepy. Nie ma przecieków. Musiałam się podzielić opinią z wami bo cena mega spoko, a mega przypominają premium care.
Dobrze wiedzieć, jestem na etapie próbowania, standardowo używam złotych dad, ale kupiłam ostatnio Lupilu premium i się zastanawiam, czy nie lepsze.

Oglądałam i moderatorem tej grupy jest MamaTolka i chyba ona tylko może mnie zrobić operatorem.
@karoo-kp moze Ty wiesz co i jak to zrobić?
Myślę, że najlepiej wysłac priva do aktualnych moderatorów i oni pewnie podpowiedzą albo przeprowadzą akcję. Tylko sądzę, że ten wątek zostanie tu, a tam trzeba będzie pisać od nowa, ale mogę się mylić.

Trochę tak nie w temacie, ale muszę się pochwalić 😀 mamy pierwszego zęba ❤️❤️❤️
O, to wcześnie, ekstra!

Muszę się wam pochwalić, tak strasznie bałam się lecieć z młodą samolotem ale udało się. Przełamałam się i jesteśmy od 2 dni w Polsce
Super, to bawcie się dobrze. A jak mama Twoja, przeszło jej zdenerwowanie na Ciebie w związku z chrztem?

reklama
Dobrze wiedzieć, jestem na etapie próbowania, standardowo używam złotych dad, ale kupiłam ostatnio Lupilu premium i się zastanawiam, czy nie lepsze.

Myślę, że najlepiej wysłac priva do aktualnych moderatorów i oni pewnie podpowiedzą albo przeprowadzą akcję. Tylko sądzę, że ten wątek zostanie tu, a tam trzeba będzie pisać od nowa, ale mogę się mylić.

O, to wcześnie, ekstra!

Super, to bawcie się dobrze. A jak mama Twoja, przeszło jej zdenerwowanie na Ciebie w związku z chrztem?
Napisałam do tej moderatorki 😉

Do góry