Mary2094
Fanka BB :)
Myślę że tak, mam nadzieję ze uda mi się z mężem zamienić autamiTo jak Mary2094 ryzykujemy wspólny spacer w tym tygodniu, ma być już znośna pogoda?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że tak, mam nadzieję ze uda mi się z mężem zamienić autamiTo jak Mary2094 ryzykujemy wspólny spacer w tym tygodniu, ma być już znośna pogoda?
Proponuję wtorek o 10.30-11 na parkingu przy Karczmie. Wtedy korków nie ma w mieście. Ale podaj proszę swoje dogodne dniMyślę że tak, mam nadzieję ze uda mi się z mężem zamienić autami
Nooo właśnieJakbyście się zamknęły to też by mnie nie było
Dokładnie, dlatego niech zostanie otwartaDokładnie miałam to samo pisać , że po co się "zamykać" na nowych ludzi
Ja tak bardziej myślałam o czwartku lub piątku, bo na początku tygodnia mam trochę bieganiny bo muszę m.in młodej zawieźć do badań moczProponuję wtorek o 10.30-11 na parkingu przy Karczmie. Wtedy korków nie ma w mieście. Ale podaj proszę swoje dogodne dni
Spoko, może byćJa tak bardziej myślałam o czwartku lub piątku, bo na początku tygodnia mam trochę bieganiny bo muszę m.in młodej zawieźć do badań mocz
Ja byłam na pobieraniu krwi jak tyle co zaczęła 3 miesiąc i miała pobieraną krew normalnie z żyły łokciowej....trzeba trzymać dość mocno rączkę i Pani się wkłuwa...tylko takim maluchom nie pobierają krwi próżniowo jak dorosłym tylko tak kapie po kropelce....przynajmniej u mnie....Na następne idzie z tatusiem bo ja byłam mokra z tych wrażeń bo tą rączkę trzeba dość mocno trzymać żeby była prosta...My mamy jutro kontone badanie krwi. Czy któraś z Was wie jak pobierają krew 5 mięsięcznym niemowlakom?
Wcześniej zawsze miała z główki.
Nie wiem na jak drastyczny widok się nastawić.
Dziękuję. To już trochę mniej stresu, ale i tak zaczynam panikowaćJa byłam na pobieraniu krwi jak tyle co zaczęła 3 miesiąc i miała pobieraną krew normalnie z żyły łokciowej....trzeba trzymać dość mocno rączkę i Pani się wkłuwa...tylko takim maluchom nie pobierają krwi próżniowo jak dorosłym tylko tak kapie po kropelce....przynajmniej u mnie....Na następne idzie z tatusiem bo ja byłam mokra z tych wrażeń bo tą rączkę trzeba dość mocno trzymać żeby była prosta...
niemowlakom pobiera się krew z rączki zewnętrzna strona widok normalny bardziej tata zlany potem byłMy mamy jutro kontone badanie krwi. Czy któraś z Was wie jak pobierają krew 5 mięsięcznym niemowlakom?
My do sprawdzenia poziomu bilirubiny mieliśmy z palca wyciskane. Tez musze młodej zrobić badanie krwiMy mamy jutro kontone badanie krwi. Czy któraś z Was wie jak pobierają krew 5 mięsięcznym niemowlakom?