reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
na pewno te bamboo to kompletnie nic nie czuję i są delikatne.
Wcześniej jeszcze używałam pampers premium care śmierdzą 🤢
A potem pampers pure niby dla tych co chcą właśnie naturalne 😂 to już przyznają że pozostałe to badziewi... Niestety też mi śmierdziały🤢
Masz rację. Pampers pomimo tego, że są mięciutkie i przyjemne dla skóry to śmierdzą. Te zwykle Pampers jak się powącha to taką chemią. Najlepsze z Pampers są Premium Care, nie śmierdziały mi, ale były super miękkie 🙂 ale dziwne bo mi dwa razy przesikala jak leżała na boku. Pampers Pure Protection najgorsze. Rzepy totalnie słabe, wgl nie trzymały, też przesikiwala je. Na codzień używam Dady, i Dada wgl nie śmierdzi ale są sztywniejsze niż Pampers i nigdy z Dady nie przesikala. Natomiast z Pampersa jest ta siatka i ona super wchłania kupę, która nie idzie na plecy. A w Dadzie niestety ten minus, że tej siatki nie ma i jak jest kupa to zawsze jest na plecach, na body i jak się otwiera pampersa to trzeba uważać by się kupa nie wylała 😅
Także w każdym są plusy i minusy niestety 😉 ale pampersa nie będę kupowała, bo są w cholere drogie, więc może spróbuje też te inne 😉

W końcu was nadrobiłam, 42 strony miałam do przeczytania.
O kurde, hardcore 😱 Ale wiem coś o tym, ja miesiąc temu jak nie było mnie 2 dni to miałam do nadrobienia 8 stron, a laski ciągle dokładały i dokładały i zajęło mi to kolejne 4 dni 🤣 ale teraz już nie pozwalam sobie robić takich przerw, bo potem jakoś nie mam motywacji nadrabiać jak wiem jak dużo tego jest 😅

O kurde, hardcore 😱 Ale wiem coś o tym, ja miesiąc temu jak nie było mnie 2 dni to miałam do nadrobienia 8 stron, a laski ciągle dokładały i dokładały i zajęło mi to kolejne 4 dni 🤣 ale teraz już nie pozwalam sobie robić takich przerw, bo potem jakoś nie mam motywacji nadrabiać jak wiem jak dużo tego jest 😅
A ja zwyczajnie po kilku dniach nieobecnosci nie czytam zaleglych wpisów, bo nie mam na to czasu 😬
Ale teraz nadrobię kilka zapytań przynajmniej-mam na imię Kaśka, mój mały też ślini się jak wściekły, tylko ze juz przywyklam, bo robi tak od 2 miesięcy 😂 a tu macie jego fotke z chrztu z mini-sesji😊 mój mały pucuś 😁 cały jest szczuplutki, tylko te policzki ma jak mama 😁

Załączniki

• DSC_0029.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
Masz rację. Pampers pomimo tego, że są mięciutkie i przyjemne dla skóry to śmierdzą. Te zwykle Pampers jak się powącha to taką chemią. Najlepsze z Pampers są Premium Care, nie śmierdziały mi, ale były super miękkie 🙂 ale dziwne bo mi dwa razy przesikala jak leżała na boku. Pampers Pure Protection najgorsze. Rzepy totalnie słabe, wgl nie trzymały, też przesikiwala je. Na codzień używam Dady, i Dada wgl nie śmierdzi ale są sztywniejsze niż Pampers i nigdy z Dady nie przesikala. Natomiast z Pampersa jest ta siatka i ona super wchłania kupę, która nie idzie na plecy. A w Dadzie niestety ten minus, że tej siatki nie ma i jak jest kupa to zawsze jest na plecach, na body i jak się otwiera pampersa to trzeba uważać by się kupa nie wylała 😅
Także w każdym są plusy i minusy niestety 😉 ale pampersa nie będę kupowała, bo są w cholere drogie, więc może spróbuje też te inne 😉
Pampersa jest dobrze kupować na allegro lub przez empik. Ostatnio zapas premium care 204 pieluszki w rozmiarze 3 kupowałam za 119zl i przez empik

reklama
A ja zwyczajnie po kilku dniach nieobecnosci nie czytam zaleglych wpisów, bo nie mam na to czasu 😬
Ale teraz nadrobię kilka zapytań przynajmniej-mam na imię Kaśka, mój mały też ślini się jak wściekły, tylko ze juz przywyklam, bo robi tak od 2 miesięcy 😂 a tu macie jego fotke z chrztu z mini-sesji😊
Jaki uroczy ❤ będzie łamać serca

Do góry