reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Ja mam kilka dni takich teraz i nie wiem czy skok, czy zęby czy co, bo faktycznie wszystko do buzi bierze, nawet jak złapie mój palec to chce brać.. I wszędzie płacze, ja już nie wiem co się dzieje.
Mam to samo tylko ,że moja często marudna jest więc nie wiem czy to skok..ząb czy coś innego...mierzę jej temp codziennie czy coś nam się nie przywlekło ale jest ok...

Moja też rzadko daje znać , że jest głodna....no bo ona jak widzi butelkę to najchętniej by uciekła, żeby tylko nie jeść... 😂

reklama
Moja nie
Laski czy wasze dzieci też nie płaczą jak są głodne? Moja mała nigdy kurde nie płacze że jest głodna I jej podaję cyca nawet co 1h żeby trochę popiła. Predzej zazwyczaj jest marudna ale to na spanie.. zazwyczaj dzieci sygnalizują ze chcą jeść.
Moja nie płacze, ale marudzi i jak wiem, że piła dawno to znaczy, że chce jej się pić.

Dziewczyny z kujawsko-pomorskiego!
Czy macie możliwość i wyrażacie chęć spotkania w tygodniu, nie w weekend, na kawę w Karczmie Kujawskiej w Myślęcinku?
Tak jakoś w przyszłości niedalekiej?
To miejsce spacerowe ładne i kawę dobra dają na ogródku :)
Proponuję Wszyskim, ale ja np. hardcorowo z Cieszyna lub Wrocławia bym nie jechała 😉
Z miłą chęcią, ale faktycznie z Cieszyna nie przyjadę 😁

Moja ostatnio ssie kciuk, ale wydaje mi się że to ze jej się bardziej spać chce, bo w wózku tak robi i zaraz zasypia. Smoczka nie chce nawet wziąć do ust.
Jakbym czytała o swojej...tez tak moja robi jak już ją zapakuje do wózka aby uśpić....bierze kciuka i chwilę go ssie ale zaraz wypuszcza....próba zamiany kciuka na smoczek kończy się awanturą więc juz nie próbuje...

reklama
Do góry