reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
na pewno te bamboo to kompletnie nic nie czuję i są delikatne.
Wcześniej jeszcze używałam pampers premium care śmierdzą 🤢
A potem pampers pure niby dla tych co chcą właśnie naturalne 😂 to już przyznają że pozostałe to badziewi... Niestety też mi śmierdziały🤢
Masz rację. Pampers pomimo tego, że są mięciutkie i przyjemne dla skóry to śmierdzą. Te zwykle Pampers jak się powącha to taką chemią. Najlepsze z Pampers są Premium Care, nie śmierdziały mi, ale były super miękkie 🙂 ale dziwne bo mi dwa razy przesikala jak leżała na boku. Pampers Pure Protection najgorsze. Rzepy totalnie słabe, wgl nie trzymały, też przesikiwala je. Na codzień używam Dady, i Dada wgl nie śmierdzi ale są sztywniejsze niż Pampers i nigdy z Dady nie przesikala. Natomiast z Pampersa jest ta siatka i ona super wchłania kupę, która nie idzie na plecy. A w Dadzie niestety ten minus, że tej siatki nie ma i jak jest kupa to zawsze jest na plecach, na body i jak się otwiera pampersa to trzeba uważać by się kupa nie wylała 😅
Także w każdym są plusy i minusy niestety 😉 ale pampersa nie będę kupowała, bo są w cholere drogie, więc może spróbuje też te inne 😉

W końcu was nadrobiłam, 42 strony miałam do przeczytania.
O kurde, hardcore 😱 Ale wiem coś o tym, ja miesiąc temu jak nie było mnie 2 dni to miałam do nadrobienia 8 stron, a laski ciągle dokładały i dokładały i zajęło mi to kolejne 4 dni 🤣 ale teraz już nie pozwalam sobie robić takich przerw, bo potem jakoś nie mam motywacji nadrabiać jak wiem jak dużo tego jest 😅

O kurde, hardcore 😱 Ale wiem coś o tym, ja miesiąc temu jak nie było mnie 2 dni to miałam do nadrobienia 8 stron, a laski ciągle dokładały i dokładały i zajęło mi to kolejne 4 dni 🤣 ale teraz już nie pozwalam sobie robić takich przerw, bo potem jakoś nie mam motywacji nadrabiać jak wiem jak dużo tego jest 😅
A ja zwyczajnie po kilku dniach nieobecnosci nie czytam zaleglych wpisów, bo nie mam na to czasu 😬
Ale teraz nadrobię kilka zapytań przynajmniej-mam na imię Kaśka, mój mały też ślini się jak wściekły, tylko ze juz przywyklam, bo robi tak od 2 miesięcy 😂 a tu macie jego fotke z chrztu z mini-sesji😊 mój mały pucuś 😁 cały jest szczuplutki, tylko te policzki ma jak mama 😁

Załączniki

• DSC_0029.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Masz rację. Pampers pomimo tego, że są mięciutkie i przyjemne dla skóry to śmierdzą. Te zwykle Pampers jak się powącha to taką chemią. Najlepsze z Pampers są Premium Care, nie śmierdziały mi, ale były super miękkie 🙂 ale dziwne bo mi dwa razy przesikala jak leżała na boku. Pampers Pure Protection najgorsze. Rzepy totalnie słabe, wgl nie trzymały, też przesikiwala je. Na codzień używam Dady, i Dada wgl nie śmierdzi ale są sztywniejsze niż Pampers i nigdy z Dady nie przesikala. Natomiast z Pampersa jest ta siatka i ona super wchłania kupę, która nie idzie na plecy. A w Dadzie niestety ten minus, że tej siatki nie ma i jak jest kupa to zawsze jest na plecach, na body i jak się otwiera pampersa to trzeba uważać by się kupa nie wylała 😅
Także w każdym są plusy i minusy niestety 😉 ale pampersa nie będę kupowała, bo są w cholere drogie, więc może spróbuje też te inne 😉
Pampersa jest dobrze kupować na allegro lub przez empik. Ostatnio zapas premium care 204 pieluszki w rozmiarze 3 kupowałam za 119zl i przez empik

reklama
A ja zwyczajnie po kilku dniach nieobecnosci nie czytam zaleglych wpisów, bo nie mam na to czasu 😬
Ale teraz nadrobię kilka zapytań przynajmniej-mam na imię Kaśka, mój mały też ślini się jak wściekły, tylko ze juz przywyklam, bo robi tak od 2 miesięcy 😂 a tu macie jego fotke z chrztu z mini-sesji😊
Jaki uroczy ❤ będzie łamać serca

Do góry