karoo-kp
Mama Jagodzianki
Super, gratuluję!Moja córeczka urodziła się we wtorek o 20.30
10/10, 3730g 50 cm
Śliczna jest
❤
Moje gratulacjeMój synuś tez juz na świecie wczoraj o 18.20 się urodził, początkowo miałam rodzić naturalnie i od rana byłam przygotowywana przez mojego lekarza do takiego porodu, nawet udało się osiągnąć rozwarcie po baloniku. Jednak mały szkrab nie chciał się ustawić w kanale szyjki. I lekarz podjał decyzję o cc. Niestety było trochę komplikacji przy cc , straciłam dosyć dużo krwi, ale najważniejsze że z maluszkiem wszystko ok
Nie wyobrażam sobie zostawić dziecko samo w szpitalu...Odciągasz mrozisz i jakby co za wozisz małej do szpitala wszystkie mamy wcześniaków tak robią. Bez twojej zgody nie mają prawa dokarmiać. Trzymam jednak żeby nie było żółtaczki i szpitala. My przechodziliśmy dosyć wysoka bo 18 miał mamy bilirubinę..
Będę szukać miejsca żeby z nią być jakby co.
Tak, mieści się w 10%, ale powinna juz odbijać wagowo.Przecież 10% może spać. Mój nie może coś przekroczyć 3kg więc wiem co czujesz ale on ważył 2090 potem jak wychodziliśmy spadł 1940 kg a teraz waży od 4 dni 2940 kg i Ani drgnie cholercia
Miałam na plusie tylko 5 kg bo schudłam przez cukrzycę ciążową więc to żaden wyczynJak Ty to zrobiłaś???? Ja mam jeszcze z 15 kg Położna POWIEDZIAŁA że to przez to że cyca nie dawałam co za małpa....na szczęście już mam inna
Kurna na brzuchu zrobił się nad blizna cc rozstęp i tak k... Boli i swędzi nie masz jakieś recepty na to?
Nieste jeśli chodzi o rady to nie mam dobryvh na rozstępy... z czasem po schudnięciu robią się mniejsze i się rozjaśniają, ale zostają. Możesz jedynie smarować i masować ale nie wiem jak w związku z tą blizną. A prónowałas tych plastrów silikonowych?