Fajnie masz, że chociaż coś u Ciebie się dzieje, ja nie czuję się w ciąży totalnie, ani pół skurczu nie mam, a o brzuchu przypominam sobie dopiero przy wiązaniu butów ☹To jedziemy na tym samym wózku 7.03 z usg 12.03 wg om w czwartek mam wizytę mam nadzieję że już się młody wykluje do tej pory brzuch mi opadł skurcze przepowiadające są ale nic poza tym
reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
Ale bym tak chciała, przy wiązaniu butow czuć ciążę ja to odliczam dni do cc Nie obniżył mi się brzuch, zgagę mam mega(lek który pomagał nie biorę bo mam świąd i nie wiadomo od czego)Fajnie masz, że chociaż coś u Ciebie się dzieje, ja nie czuję się w ciąży totalnie, ani pół skurczu nie mam, a o brzuchu przypominam sobie dopiero przy wiązaniu butów ☹
W sumie to 2 trymestr był ok a najbardziej daje w końcu mnie teraz już końcówka, dobrze że moje cc 17.03 bo termin z miesiączki to 25.03to bym oszalala
agrafka07
Fajnie masz, że chociaż coś u Ciebie się dzieje, ja nie czuję się w ciąży totalnie, ani pół skurczu nie mam, a o brzuchu przypominam sobie dopiero przy wiązaniu butów ☹
Więc pocieszę, że u Ciebie to już kwestia dni, bo nikt nie pozwoli Ci przenosić dłużej niż 2 tygodnie. Ja z terminem na 30 marca mogę grubo w kwietniu urodzić. A nie czuję się tak lajtowo jak Ty.
Tak W samym szpitalu jakies 3 h 45 min- w domu dużo czasu spędzilamCzyli wygląda na to, że poszło szybko? Odpoczywajcie oboje, odsypiaj zarwaną noc
Patii26
Super!! Gratulacje kochana OdpoczywajcieJa już po Laurka urodziła się o 23:45, 7 marca Waga 3640 )
Patii26
No mam kilka koleżanek, którym dziecko non stop spało po porodzie w szpitalu i sobie ciągle czytały książkę albo oglądały serial i nie mogły się nawet nacieszyć dzieckiem bo tylko budziło się na karmienie, albo musiały same budzić Więc da się odpocząć co poniektórymNo właśnie się zastanawiałam jaka chwila dla siebie po porodzie
Ja się nastawiam na odpoczynek przed
Gratulacje! Spora dziewuszka, jsk się czujecie? ❤❤
No ciekawe, czy dzieć poczeka
Moja wyłazić nie chce. Ani mi się brzuch nie obniża, ani żadnego plamienia, ani czop nie odchodzi, no uparta jak reszta rodziny
Zobaczymy co w wynikach dzisiaj wyjdzie.
reklama
Mama_Mii2021
Jejciu ale się cieszę, Gratulacje kochana. Witamy w gronie mamusiekMoje małe Skarby przyszło na świat o 9.40.
Poród bardzo bolesny dla mnie, zupełnie inny niż z Córą.
Samo rozwiązanie już w wannie.
Cieszę się, że już jest z Nami
Waga 3450. Jestem padnięta ale szczęśliwa