Lipaaa
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!Ja już po Laurka urodziła się o 23:45, 7 marca Waga 3640 )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!!!!Ja już po Laurka urodziła się o 23:45, 7 marca Waga 3640 )
Gratuluję ❤Ja już po Laurka urodziła się o 23:45, 7 marca Waga 3640 )
No właśnie się zastanawiałam jaka chwila dla siebie po porodzieChwila dla siebie w szpitalu to tylko przy laktatorze
Gratulacje! Spora dziewuszka, jsk się czujecie? ❤❤Ja już po Laurka urodziła się o 23:45, 7 marca Waga 3640 )
No ciekawe, czy dzieć poczekaJa dziś kończę 37 tydzień. Czekamy do środy na wypłatę męża, domawiamy ostatnie brakujące rzeczy i na sobotę już będę gotowa, by rodzić. Jak wyjdzie w praktyce, zobaczymy.
Ja mam termin na 07-10.03 zaraz pojadę zgodnie z zaleceniem gina na IP na sprawdzenie czemu małemu tak dobrze, że nie chce wyjść.Chyba ja - 15.03 ale my się nie spieszymy, dalej nic się nie dzieje, zero boli itp. Więc może być, że do pierwszego dnia wiosny będziemy w dwupaku
Gratulacje Wszystkiego dobrego ... teraz tylko cieszyć się sobąJa już po Laurka urodziła się o 23:45, 7 marca Waga 3640 )
GratulujęJa już po Laurka urodziła się o 23:45, 7 marca Waga 3640 )
Ja tez termin z usg 7.03 a miesiączki 12.03 i cisza .... brzuch wysoko . Cichosza ... dopiero 12.03 mam wizytę u mojego gino i mówił ,ze jak będzie bez zmian to dopiero tydzień po terminie z miesiączki położy mnie w szpitalu na wywołanie czyli 19.03 ... ehhh ... co to będzieJa mam termin na 07-10.03 zaraz pojadę zgodnie z zaleceniem gina na IP na sprawdzenie czemu małemu tak dobrze, że nie chce wyjść.
To jedziemy na tym samym wózku 7.03 z usg 12.03 wg om w czwartek mam wizytę mam nadzieję że już się młody wykluje do tej pory brzuch mi opadł skurcze przepowiadające są ale nic poza tymJa tez termin z usg 7.03 a miesiączki 12.03 i cisza .... brzuch wysoko . Cichosza ... dopiero 12.03 mam wizytę u mojego gino i mówił ,ze jak będzie bez zmian to dopiero tydzień po terminie z miesiączki położy mnie w szpitalu na wywołanie czyli 19.03 ... ehhh ... co to będzie
U mnie narazie cisza, ale w ciąży następują zmiany bardzo dynamicznie, wszystko jest możliwe. Czekam cierpliwie, chociaż nie ukrywam, że chciałabym już mieć i tulić małego w ramionachTo ja kupiłam sobie specjalne kompresy żelowe na piersi, można je i mrozić aby zrobić okłady zimne, i podgrzać w mikrofali by zrobić okłady ciepłe I jednocześnie nie trzeba kupować dziecku termoforku, bo te kompresy świetnie się sprawdza Moja przyjaciółka mi je poleciła i też biorę je do szpitala. Niżej podaje linka do nich.
Lansinoh Kompresy Żelowe Na Piersi 2Szt. - Ceny i opinie - Ceneo.pl
Lansinoh Kompresy Żelowe Na Piersi 2Szt. - od 48,89 zł, porównanie cen w 24 sklepach. Zobacz inne Pozostałe akcesoria dla mamy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.m.ceneo.pl
Ojeeej, w końcu się doczekałaś Gratulacje kochana Poród faktycznie trudny, ale ważne, że szczęśliwie się zakończyło i już masz to za sobą. Teraz dużo odpoczywaj i ciesz się synkiem
No to wagę ma ładną jak na 37+3, wcale nie mało Moja 36+4 miała 3050g, dzisiaj 38+3, a w czwartek wizyta, więc jestem ciekawa ile będzie ważyć
U mnie dobrze, na razie nic się nie zapowiada. Zero przepowiadających, jedynie 3 razy twardnienia w ciągu dnia z lekkim bólem podbrzusza jak na okres. Także na razie czekamy w dwupaku.
Która ma teraz najbliższy termin porodu?
Ja mam na 18.03, jeszcze półtorej tygodnia Wiem, że Monia ma ten sam dzień terminu co ja Ciekawe czy polecimy teraz terminami czy misz masz
Hahahaha, to Ty w szpitalu faktycznie odpoczniesz, wierzę Będziesz miała chwilę dla siebie, bo dziecko i tak będzie w większości spało