reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2021

To jedziemy na tym samym wózku 😊 7.03 z usg 12.03 wg om w czwartek mam wizytę mam nadzieję że już się młody wykluje do tej pory 😊 brzuch mi opadł skurcze przepowiadające są ale nic poza tym 😊
Fajnie masz, że chociaż coś u Ciebie się dzieje, ja nie czuję się w ciąży totalnie, ani pół skurczu nie mam, a o brzuchu przypominam sobie dopiero przy wiązaniu butów ☹

reklama
Fajnie masz, że chociaż coś u Ciebie się dzieje, ja nie czuję się w ciąży totalnie, ani pół skurczu nie mam, a o brzuchu przypominam sobie dopiero przy wiązaniu butów ☹
Ale bym tak chciała, przy wiązaniu butow czuć ciążę 🤗ja to odliczam dni do cc 🙉🙉🙉Nie obniżył mi się brzuch, zgagę mam mega(lek który pomagał nie biorę bo mam świąd i nie wiadomo od czego😩)
W sumie to 2 trymestr był ok a najbardziej daje w końcu mnie teraz już końcówka, dobrze że moje cc 17.03 bo termin z miesiączki to 25.03😱to bym oszalala🤣🤣🤣🤣

Więc pocieszę, że u Ciebie to już kwestia dni, bo nikt nie pozwoli Ci przenosić dłużej niż 2 tygodnie. Ja z terminem na 30 marca mogę grubo w kwietniu urodzić. A nie czuję się tak lajtowo jak Ty. :)

No właśnie się zastanawiałam jaka chwila dla siebie po porodzie 🤣🤣
Ja się nastawiam na odpoczynek przed 😉

Gratulacje! Spora dziewuszka, jsk się czujecie? ❤❤

No ciekawe, czy dzieć poczeka 🤣😉

Moja wyłazić nie chce. Ani mi się brzuch nie obniża, ani żadnego plamienia, ani czop nie odchodzi, no uparta jak reszta rodziny 😉
Zobaczymy co w wynikach dzisiaj wyjdzie.
No mam kilka koleżanek, którym dziecko non stop spało po porodzie w szpitalu i sobie ciągle czytały książkę albo oglądały serial i nie mogły się nawet nacieszyć dzieckiem bo tylko budziło się na karmienie, albo musiały same budzić 😅 Więc da się odpocząć co poniektórym 😁

reklama
Moje małe Skarby przyszło na świat o 9.40.
Poród bardzo bolesny dla mnie, zupełnie inny niż z Córą.
Samo rozwiązanie już w wannie.
Cieszę się, że już jest z Nami😍
Waga 3450. Jestem padnięta ale szczęśliwa
Jejciu ale się cieszę, Gratulacje kochana. Witamy w gronie mamusiek

Do góry