Mama_Mii2021
Fanka BB :)
Ja kupiłam i zamierzam używać.Dziewczyny co myślicie o czujnikach oddechu?
Czy któraś z Was kupiła i zamierza używać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam i zamierzam używać.Dziewczyny co myślicie o czujnikach oddechu?
Czy któraś z Was kupiła i zamierza używać?
Trzymam kciuki kochanaJestem juz na oddziale , zrobili mi badania ale przez weekend będę lezec plackiem (No chyba że sama się ruszę z porodem). I w poniedziałek wywołanie jak coś, ponieważ w razie co będzie cała obsada.
Jedynie duże płatki kosmetyczne bawełniane do przemywania pupy z użyciem przegotowanej wody na tą chwilę mam już wszystkoDziewczyny a teraz czas na post wyprawkowy
Co w tym tygodniu kupiłyście ???
W tym tyg? Hmm... Przekąski i zgrzewke wody z dziubkiem A tak cała wyprawkę już mam Jutro mama przywiezie mi 2 biustonosze do karmienia i szlafrok bo kupiła u siebie w mieście i wtedy zapakuje sobie. No i jeszcze w przyszłym tyg muszę kupic jeszcze jedna paczkę majtek siateczkowych i to wszystkoDziewczyny a teraz czas na post wyprawkowy
NicDziewczyny a teraz czas na post wyprawkowy
Ja dokładnie tak samoJedynie duże płatki kosmetyczne bawełniane do przemywania pupy z użyciem przegotowanej wody na tą chwilę mam już wszystko