reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2021

Trzymaj się, myśl, że to dla jego dobra. Wiem, że każdą matkę serce ściska jak z jej dzieckiem coś się dzieje, ale to tylko kilka dni, to silny chlopak i wkrótce będzie wszystko dobrze, będziesz tulić, całować i tulić 💕💕💕💕 swojego szkraba.
Ja dzisiaj jestem załamana kolosalnie 😞 mały ma nasilona żółtaczkę, jest przy mnie ale w inkubatorze fototerapii nie można go ruszać tylko na jedzenie, przebieranie max 60 min, na zakryta cała buzię. Serce mi się kraje 😢 bo nie mogę nic zrobić! I to jest najgorsze. Jak tylko patrzę na niego to zaraz paczka chusteczek jest zużywana 😓😓😓

reklama
Dziewczyny gratuluje dzieciaczkow 😘 mamy juz trojeczke wspaniala 😃
Moj synus ma juz tydzien 😍 jest kochany, spokojny, bardzo duzo spi, prawie nie grymasi. Przeciwienstwo pierwszego synka 🤪
Ze mna niestety gorzej, cisnienie caly czas mi skacze, w sobote znowu do szpitala trafilam, takie bylo wysokie😔 dzis wychodze i bede sie starac nie stresowac, bo wiem, że e to nie pomaga na nic, ale trudno sie nie martwic.

Dużo zdrówka dla ciebie!!!
Synuś cudny, nie mogę się napatrzeć na zdjęcie 😍😍😍

@Vanes, żółtaczka normalna sprawa. Będzie dobrze. Moje tez miały i nastawiam się na powtórkę z rozrywki i teraz. Bynajmniej tak wtedy mówiła lekarka. Po prostu u nas to genetyczne i już. Ja bardziej przeżywałam ten pobyt w szpitalu bo musiałam leżeć 7 dni i na końcu widziałam że mnie mimo wszystko wypisali bo juz im ryczałam na oddziale 🤪 ale pierwsze kilka dni i tak młoda musiała mieć jeszcze wysoką bilirubinę bo dużo spała i jednak była żółta.

Jaki cudny!! Jeszcze raz gratulacje!!

@Vanes, żółtaczka normalna sprawa. Będzie dobrze. Moje tez miały i nastawiam się na powtórkę z rozrywki i teraz. Bynajmniej tak wtedy mówiła lekarka. Po prostu u nas to genetyczne i już. Ja bardziej przeżywałam ten pobyt w szpitalu bo musiałam leżeć 7 dni i na końcu widziałam że mnie mimo wszystko wypisali bo juz im ryczałam na oddziale 🤪 ale pierwsze kilka dni i tak młoda musiała mieć jeszcze wysoką bilirubinę bo dużo spała i jednak była żółta.
Coś z tą genetyką jest. Mój mąż nie miał, ja nie miałam, obie moje dziewczyny też nie, ciekawa jestem, jak będzie teraz 😉

reklama
Dziekuje w imieniu synka Kochane za tyle milych slow 😊
Ja w domu, choc cisnienie podwyzszone i mimo iz wiem, ze tak w pologu moze byc to sie stresuje za kazdym razem jak mierze... Jutro jeszcze moja rodzinna lekarka bedzie dzwonic, bo sie umowilam na teleporade...
Ktora miala wczesniej nadcisnienie i po wczesniejszej ciazy tez miala takie skoki? Pocieszcie mnie jakos...

Do góry