Moje kondolencje dla całej rodziny.Dziewczyny lecę do Polski, mój tata umarł
reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
Nie znam Pinokio bo mieszkam w Berlinie, ja tu hm, Zara, Benetton kupiłam i to wszystko przez internet bo u nas lockdown kompletny trwa od grudniaTorba spakowana 35+5 teraz każdy skurcz to strach że już więc nie chce się o torbę martwić polecam
Nie wiem jak u Ciebie ale jak porównuje pinokio i hm np r 56 to te z hm są zdecydowanie większe coś pomiędzy rozmiarami z pinokio 56 a 62.
Zastanawiałam się czy nie kupić mniejszego r bo mój maluszek malutki 34 tc-2300 ale Położna powiedziała żebym wzięła rampersy albo pośpiochy i body jak mam podwiniemy i do tego skarpetki i git!
Podwiniesz kochana 56
A z tymi skurczami to macica ćwiczy i ćwiczy.
Mary2094
No dokładnie, to co się dzieje w Polsce to
Bardzo dobrze niech strajkują, popieram nasz rząd doprowadza do absurdów.
Mary2094
Dziewczyny lecę do Polski, mój tata umarł
Kochana moje kondolencje. Uważaj na siebie w drodze i trzymaj się
Mary2094
Nie znam Pinokio bo mieszkam w Berlinie, ja tu hm, Zara, Benetton kupiłam i to wszystko przez internet bo u nas lockdown kompletny trwa od grudnia
Podwiniesz kochana 56
A z tymi skurczami to macica ćwiczy i ćwiczy.
Mi macica też już zaczęła ponownie trenować. Czekam do północy jak na jakieś święto dzisiaj, bo już będzie 37+0 czyli donoszona.
M
Monini92
Gość
Bardzo mi przykro, moje kondolencjeDziewczyny lecę do Polski, mój tata umarł
M
Monini92
Gość
Ja dzisiaj 34+6 i też jeszcze nie wszystko poprane, a o prasowaniu nie wspomnę. Torba nie spakowana, nawet nie wiem czy pakować się w jakąś torbę czy walizkę podręczną, co będzie lepszeSuper to jestes z miesiączki taki etap jak. Ja ja dziś 33tc plus 6
Ja mniejszych ubranek niż na 56 wcale nie kupowałam. Najwyzej dokupię w hm ja na 50 jakby co.
Ja to w ogóle ani torba niespakowana ani. Ciuszki niepoprane,5 tyg do cc więc też bez sensu już prac bo się pokurza.
Ale 22.02 malowanie pokoju małej, i wtedy to się się wezmę za wszystko.
Z ubranek też nie mam mniejszego jak 56.
Dzisiaj się wyspałam, więc tak sobie myślę, że popiorę, a jutro poprasuję. W czwartek będę u lekarza, zobaczę co powie, jak szyjka zamknięta i się nie skraca to pakowanie przełożę na przyszły tydzień
Emimi
Dziewczyny lecę do Polski, mój tata umarł
Weź walizkę na kółkach po jednej stronie maluszka rzeczy po drugiej twoje. Będziesz miała porządek i na kółkach więc jak Maż weźmie Nosidełko z baby, Tobie będzie łatwiej popychać walizkę na kółkach . Ja tak robię zobaczymy czy się sprawdziJa dzisiaj 34+6 i też jeszcze nie wszystko poprane, a o prasowaniu nie wspomnę. Torba nie spakowana, nawet nie wiem czy pakować się w jakąś torbę czy walizkę podręczną, co będzie lepsze
Z ubranek też nie mam mniejszego jak 56.
Dzisiaj się wyspałam, więc tak sobie myślę, że popiorę, a jutro poprasuję. W czwartek będę u lekarza, zobaczę co powie, jak szyjka zamknięta i się nie skraca to pakowanie przełożę na przyszły tydzień
jak Maż ma być przy porodzie to lepiej niech on spakuje walizkę żeby wiedział co gdzie jest tak mi Położna doradziła
reklama
Patii26
No ja bym tak długo nie pracowała, szkoda tego okresu ciąży, gdzie masz go na odpoczynek, na czas dla siebie, na przeżywanie tej ciąży i cieszenia się z niej w każdej chwili. W pracy jednak nie odczuwa się tego tak bardzo, bo jest się zajętym pracą.Ja przestałam koniec 7 ms ale nawet ja pracoholik tak twierdzą teraz poszlabym znacznie wcześniej. Mam wrażenie że teraz mi wszytskie problemy zdrowotne wyłażą
Tsaaa, są takie baby, porównują inne kobiety do siebie i do swoich czasów, dramat..Ja poszłam na L4 dokładnie jak skończyłam 4 miesiąc, ale tylko dlatego, że miałam katar i potem już mi gin cały czas dawał, zwłaszcza że pracuję w laboratorium więc warunki dla ciężarnych takie sobie. Oczywiście nie obyło się bez komentarzy niektórych babsztyli w pracy że one pracowały do ostatniego dnia