Mary2094
Fanka BB :)
Pizza, mc Donald's jak ja Wam zazdroszczę ja takich rzeczy nie mogę ale nie ma tego złego idę zrobić czipsy z jarmużu
Dziewczyny jeszcze trochę, jeżeli macie tylko cukrzycę ciążową to życzę wam aby po urodzeniu dzieciątka wszystko minęło i żebyście z wielkim apetytem bo zasługujecie za taką wytrwałość zjadły coś niezdrowego!
Czy Was też tak pachwiny bolą? Ja 34+4 i Mnie dzisiaj strasznie bola pachwiny ledwo chodzę. Jedynie leżeć się da i siedzieć. Ale na lewym boku to wogole nie mogę leżeć tak ciągnie a podobno najzdrowsza pozycja.
Spuchnięte też nogi i kostki czuje się jak . Nie wiem już jak sobie ulżyć...
Mnie od kilku dni jak z czymś się zerwę to boli w prawej pachwinie. Ale potem przechodzi
Któraś z was poleciła serial córka innej matki, fajny w sam raz aby się rozluźnić i trochę pousmiechac do siebie
Zaraz właśnie zacznę oglądać bo juz
skończyłam Bridgertonow
A wogóle ćwiczycie? Ja staram się parę razy w tygodniu ćwiczyć i spacerować to trochę pomaga na te pachwiny ale bez szału
Niestety lekarz zakazał mi ze względu na tą szyjkę. Mam nadzieję ze dzisiejszy dzień się na mnie nie zemści bo byłam po badaniu na szybkich zakupach.