reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
Mnie też to wkurza ze jestem ubezpieczona a wszystko prywatnie, ostatnio nawet za podanie zastrzyku na krztusiec 25 zł 😬ale wiesz ja miałam stwierdzoną cukrzycę po krzywej cukrowej a wtedy ginekolog nie odpuści ,😅próbowałam ostatnio wymiksować z tych wizyt bo cukry mam już dobre ale co Ty nie da się 😅 jak Twoja malutka ma wagę ok. to myślę, że już teraz nie powinnaś się tym denerwować 😉
No ma właśnie wagę okey, w 29+5 ważyła 1553 gram i wszystkie parametry w normie. W poniedziałek mam wizytę to zobaczę ile będzie ważyła, to będzie wtedy 33+5. Dzięki, otuchy mi to dodało 😊 Ale do końca ciąży jeszcze trochę zostało..

Moze glupie pytanie, ale maja tak Wasze dzieci, ze caly dzien sie ruszaja? Ja juz wariuje, mam wrazenie, ze moj dzis w ogole nie spi. Czuje go non stop...
Tez bardzo dużo czuję, prawie cały czas, śpi chyba jak ja śpię,ale cieszę się bo tak to mogłabym się martwić, idzie oszalec🤷‍♀️rusza za dużo czy za mało i tak i tak stres🙉

No wlasnie. Ja juz nie wiem czy sie martwic czy nie 🙆‍♀️
Jak nie czułam ruchów pojechałam na KTG, okazało się że jest odkręcony kręgosłupem do mojego brzucha i tak ruchów nie czuć. Śmieszne było to że miałam wciskać kiedy się rusza i ja wcisnęłam ze dwa razy a KTG zarejestrowało ze 30😂
Uważam jednak że jak Cię coś martwi jedź do nich, do mnie nikt pretensji nie miał co więcej wykryli za mały przyrost maluszka więc czasem natura sama podpowiada że coś się może dziać...
Warto sprawdzać od tego to jest!!!

reklama
A dajcie spokój z tymi ruchami, ja średnio raz w tygodniu odchodzę od zmysłów i chcę jechać na ktg 🙈 mój brzdąc w 2 trymestrze ruszał się zdecydowanie energiczniej i częściej niż teraz, chyba zrobiło mu się ciaśniej 🙈 teraz lubi sobie pospać z godzinkę-dwie pomiędzy swoimi standardowymi porami aktywności.

Do góry