reklama
Patii26
Fanka BB :)
No ma właśnie wagę okey, w 29+5 ważyła 1553 gram i wszystkie parametry w normie. W poniedziałek mam wizytę to zobaczę ile będzie ważyła, to będzie wtedy 33+5. Dzięki, otuchy mi to dodało Ale do końca ciąży jeszcze trochę zostało..Mnie też to wkurza ze jestem ubezpieczona a wszystko prywatnie, ostatnio nawet za podanie zastrzyku na krztusiec 25 zł ale wiesz ja miałam stwierdzoną cukrzycę po krzywej cukrowej a wtedy ginekolog nie odpuści ,próbowałam ostatnio wymiksować z tych wizyt bo cukry mam już dobre ale co Ty nie da się jak Twoja malutka ma wagę ok. to myślę, że już teraz nie powinnaś się tym denerwować
Patii26
Tak, są takie dni, że cały czas się rusza, ale tak normalnie. Ale dzisiaj spokojna, rusza się od czasu do czasu.Moze glupie pytanie, ale maja tak Wasze dzieci, ze caly dzien sie ruszaja? Ja juz wariuje, mam wrazenie, ze moj dzis w ogole nie spi. Czuje go non stop...
Mary2094
Moze glupie pytanie, ale maja tak Wasze dzieci, ze caly dzien sie ruszaja? Ja juz wariuje, mam wrazenie, ze moj dzis w ogole nie spi. Czuje go non stop...
Roznie. Czasem faktycznie cały dzień sie rusza a czasem trochę spi, trochę się wierzga.
Nadja_n
Też muszę dalej raz dziennie mierzyć plus wizyty. Ale widać rzeczywiście po 32tc się normuje tak przynajmniej u mnie. OdpukaćJa z tymi cukrami podobnie, sama diabetolog mi powiedziała ze po 32 tygodniu same sie normują. Ale pomimo tego musze jeździć na wizyty na szczęście tylko raz na miesiąc .
Nadja_n
Tez bardzo dużo czuję, prawie cały czas, śpi chyba jak ja śpię,ale cieszę się bo tak to mogłabym się martwić, idzie oszalecrusza za dużo czy za mało i tak i tak stresMoze glupie pytanie, ale maja tak Wasze dzieci, ze caly dzien sie ruszaja? Ja juz wariuje, mam wrazenie, ze moj dzis w ogole nie spi. Czuje go non stop...
agudia050686
Zaciekawiona BB
No wlasnie. Ja juz nie wiem czy sie martwic czy nieTez bardzo dużo czuję, prawie cały czas, śpi chyba jak ja śpię,ale cieszę się bo tak to mogłabym się martwić, idzie oszalecrusza za dużo czy za mało i tak i tak stres
Jak nie czułam ruchów pojechałam na KTG, okazało się że jest odkręcony kręgosłupem do mojego brzucha i tak ruchów nie czuć. Śmieszne było to że miałam wciskać kiedy się rusza i ja wcisnęłam ze dwa razy a KTG zarejestrowało ze 30No wlasnie. Ja juz nie wiem czy sie martwic czy nie
Uważam jednak że jak Cię coś martwi jedź do nich, do mnie nikt pretensji nie miał co więcej wykryli za mały przyrost maluszka więc czasem natura sama podpowiada że coś się może dziać...
Warto sprawdzać od tego to jest!!!
reklama
A dajcie spokój z tymi ruchami, ja średnio raz w tygodniu odchodzę od zmysłów i chcę jechać na ktg mój brzdąc w 2 trymestrze ruszał się zdecydowanie energiczniej i częściej niż teraz, chyba zrobiło mu się ciaśniej teraz lubi sobie pospać z godzinkę-dwie pomiędzy swoimi standardowymi porami aktywności.